Canon Extender EF 1,4x III
Canon Extender EF 1,4x III
Artikelnummer: 314177

Canon Extender EF 1,4x III

Extender EF 1,4x III

Weblager
Forventes på weblager 2022-08-23
København:
3.595 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Canon EF 1,4x III

Perfekt til presse-, sports- og naturfotografering. Med denne kompakte extender øges brændvidden for Canons tele og telezoom i L-serien med en faktor på 1,4x med større nøjagtighed i autofokuseringen og forbedret kommunikation imellem kamera og objektiv. Extenderen EF 1,4 III er specielt formgivet for at kunne samarbejde med IS-superteleobjektiv i L-serien og forlænger brændvidden med faktor 1,4x. Designet sikrer desuden at der ikke bliver nogen forsvagning af objektivets ydelse eller i billedkvaliteten.

Forbedret antirefleksmateriale inde i objektivhuset og en overfladebehandling rundt linsens yderkanter minimerer marmorering. Konstruktionen er tæt og holder støv og fugt borte, hvilket hjælper til med at bevare billedkvaliteten. En indbygget mikroprocessor giver en korrekt overføring af data mellem objektiv og kamera, med forbedret ydeevne for autofokus og måling.

Extenderen EF 1,4x III er kompatibel med de fleste tele og telezoomobjektiver i L-serien, Canons flagskib af professionelle objektiver. Udvider brændvidden samtidigt som objektivets effektive blændetal bare sænkes med et trin.

Leveres med:

  • Extender EF 1,4x
  • Extenderbeskyttelse EII
  • Støvhætte E
  • Objektivtaske LP811
  • Brugervejledning

Kompatible objektiv

Her finder du en liste over kompatible Canonobjektiv.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling