Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Artikelnummer: 1054801

Canon RF 1200mm f/8 L IS USM

Fleksibelt superteleobjektiv bygget til det ekstreme

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
 • 1200 mm brændvidde - perfekt til sport- og naturfotografering
 • Kompatibel med både 1,4x og 2x RF-telekonvertere
 • Lavere vægt i forhold til EF-modellen
179.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Canon RF 1200mm f/8L IS USM skubber grænserne for RF-objektivet og sætter nye standarder for kategorien med sin ekstreme forstørrelse, der giver uovertruffen fotografering af fjerne motiver. Med en fantastisk brændvidde på 1200 mm har dette objektiv et intelligent design, der giver en utrolig optisk ydeevne og optimal fleksibilitet. Med en imponerende optisk billedstabilisator og en stor blændeåbning åbner dette førsteklasses RF-objektiv fra L-serien op for en række fotografiske muligheder, fra sport og dyreliv til nyhedsindsamling og overvågning - og giver dig et sæt, der nemt kan indfange begivenheder på lang afstand, under ekstraordinære omstændigheder og med uovertrufne detaljer.

Fordele

 • 1200mm brændvidde - perfekt til sports- og naturfotografering
 • Kompatibel med både 1,4x og 2x RF-teleconvertere
 • Lettere vægt sammenlignet med EF-modellen
 • Hurtig og præcis USM autofokusmotor
 • Op til 4-trins billedstabilisering
 • Vand- og støvtæt
 • Minimal fokuseringsafstand på 4,3 m
 • Forventet leveringsstart 19/5

Kraftig rækkevidde fra et fleksibelt objektiv

Canon RF 1200mm f/8L IS USM er et supertelefotoobjektiv, der skaber større valgmuligheder og opfylder de professionelle fotografers behov. Ud over den utrolige rækkevidde kan fotograferne øge brændvidden op til det dobbelte, når de parrer objektiverne med RF 1,4x eller RF 2x telekonverteren med AF-optagelse og IS-funktion.Canon RF 1200mm f/8L IS USM giver fotograferne mulighed for at fange utrolige detaljer i motiver på en betagende lang afstand. Det intelligente og nyudviklede optiske system gør det muligt at opnå disse utrolige brændvidder i et design, der er mindre og lettere end traditionelle supertelefotoobjektiver af denne type. Canon RF 1200mm f/8L IS USM er betydeligt mindre i størrelse end sine EF-modstykker, idet den er mere end 13 kg lettere og 30 cm kortere end sin legendariske forgænger EF 1200mm f/5.6L USM.

Uovertruffen optisk ydeevne

Canon RF 1200mm f/8L IS USM har en kraftig billedstabilisering med op til 4 trin, der reducerer rystelser og giver skarpe, detaljerede billeder. Det har også en stor maksimal blænde på f/8 for denne brændvidde, hvilket giver fremragende ydeevne og billedkvalitet. Desuden kan den cirkulære 9-bladede blænde bevæge sig i trin på 1/8, hvilket giver glattere overgange mellem blænderne under videooptagelse. Med sine Fluorite-, Super UD- og UD-elementer giver Canon RF 1200mm f/8L IS USM en upåklagelig billedopløsning og en fremragende korrektion af kromatisk aberration. ASC-belægninger kombineres med det opdaterede objektivdesign for at minimere ghosting og overeksponering. Selv med den ekstra optik i disse objektiver er det lykkedes Canon at reducere fokuseringsafstanden til 4,3 m, hvilket gør det muligt at følge motiver fra meget stor afstand.

Supertelefotoobjektiv bygget til det ekstreme


Højtydende USM-autofokus

Canon RF 1200mm f/8L IS USM er udstyret med en hurtigere og mere præcis autofokus, der udnytter den ekstra kraft i det nye R-mount. Autofokus-algoritmen i objektivet er blevet forbedret for at give dig et endnu støjsvag mere præcist fokus. Objektivet er perfekt til dem, der fotograferer ekstremt hurtige begivenheder, hvor resultatet skal være skarpt.

Robust, professionel konstruktion

Canon RF 1200mm f/8L IS USM er bygget til at kunne modstå en række udfordrende optagelsesscenarier, fra høje temperaturer til våde eller støvede miljøer. Det er designet med en støv- og stænktæt forsegling omkring kontakten og fokusringene for at forhindre snavs eller vand i at trænge ind i objektivet. For at forhindre, at olie, vand eller støv sætter sig fast på objektivets forside, er der påført en fluorbelægning på det forreste element. Det har også en stærkt reflekterende infrarød varmebeskyttende belægning, så fotograferne kan fotografere i lange perioder, selv i varme klimaer. Denne hvide belægning giver en fremragende UV- og vejrbestandighed og hjælper med at sænke temperaturen i objektivhuset for at bevare den optiske kvalitet. Med fremragende teknologi og et avanceret optisk design tilbyder Canon RF 1200mm f/8L IS USM kompromisløs ydeevne under alle vejrforhold, så fotografer kan indfange fjerne motiver på større afstand end nogensinde før.

Leveres med

 • Canon RF 1200mm f/8L IS USM
 • Objektivdæksel - frem (E-180E)
 • Objektivdæksel - bag (RF)
 • Drop-in skruefilterholder 52 (WIII)
 • Modlysblænde (ET-160 WIII)
 • Blødt objektivetui (LS600)
 • Stativbeslag
 • Manual
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.