Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Artikelnummer: 1053170

Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye

RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
 • Levering starter december 2021
 • Film let VR180 materiale med EOS R5
 • Forenklet installation og afspilning af VR180 i et kompakt format
17.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Canon revolutionerer VR180 med sit innovative 3D VR -system og Canon RF 5.2mm f / 2.8L Dual Fisheye. Det banebrydende nye EOS VR -system inkluderer verdens første systemkameraobjektiv, der muliggør VR180 -optagelse med én enkelt sensor. Canon RF 5.2mm f / 2.8L Dual Fisheye -objektiv er Canons første VR -objektiv nogensinde, designet til at forenkle installation og optagelse af VR180 -video og stillbilleder med EOS R5. Alt sammen samtidig med, at EOS R -systemets høje optiske ydeevne bevares. Dette gør oprettelse af 3D -indhold mere praktisk for eksisterende VR -indholdsskabere, professionelle produktionsvirksomheder og fagfolk, der ønsker at komme ind på VR -markedet med et mere effektivt system. Sammen med Canons Dual Fisheye-objektiver indeholder Canons EOS VR-system også nyudviklet software til Canon VR (EOS VR Utility) og plug-in (EOS VR Plug-in til Adobe Premiere Pro) for at strømline efterproduktionen og forbedre indholdsskabernes erfaring fra input til output.

Fordele

 • Film nemt VR180 -materiale med EOS R5
 • Forenklet installation og optagelse af VR180 i et kompakt format
 • Dobbelt Fisheye-objektiver til VR180 stereoskopisk optagelse og 190-graders synsfelt
 • Kompakt, let design med blænde f/2.8
 • Professionel billedkvalitet med 8K filstørrelse
 • Præcis synkroniserede og kontrollerede EMD -enheder
 • En enkelt billedfil muliggør en effektiv arbejdsgang i efterproduktionen
 • EOS VR Utility3.4 forenkler billedkonvertering
 • EOS VR Plug-in3.4 integreres med Adobe Premiere Pro
 • To UD -elementer pr. Linse
 • Underbølgelængdestruktur coating (SWC)

Innovativt objektivdesign til forenklet fotografering

Canon RF 5,2 mm f / 2,8L Dual Fisheye dobbelt fremadvendte ffisheyeobjektiver har et ultrabredt 190 graders synsfelt, der understøtter dets stereoskopiske VR-optagelsesevne. Canons avancerede objektivdesign muliggør derefter projektering af to billeder på kameraets sensor for perfekt fokus og synkronisering direkte fra kameraet. Ved at bruge objektivet på denne måde er VR -indstillingen lettere end et system med to kameraer. At tage to billeder på en enkelt sensor betyder også, at begge billeder har de samme ydeevneegenskaber, hvilket undgår subtile variationer såsom billedkvalitet og eksponering, som to andre sensorsystemer kan påvirkes af. Derudover er de to EMD-enheder (blænde), en for hvert objektiv, også finstyret for at opretholde en konsekvent eksponering for sensoren, hvilket hjælper med at reducere efterproduktion og den ekspertise, der kræves for at matche venstre og højre billedoutput. Det kompakte objektiv har et smart sammenklappeligt optisk design og en 60 mm baseline -afstand for et naturligt udsyn. Systemet er designet til at fungere med kompatible kameraer i VR -systemet, såsom Canon EOS R5, og tilbyder både portabilitet og fortrolighed med EOS -systemet.Canon RF 5,2mm

Flytter optiske grænser

Det stereoskopiske Canon RF 5.2mm f / 2.8L Dual Fisheye-objektiv har den velkendte røde ring, der beskriver det som et professionelt objektiv i L-serien. Det bruger to UD-elementer pr. Objektiv, hvilket hjælper med at skabe skarpe, klare billeder, fra kant til kant . Canon RF 5,2 mm F2,8L DUAL FISHEYE -objektiv SWC -belægning er ideel til optagelse med solen i billedet, da det undertrykker ghosting og flares - et almindelig problem ved VR-optagelse. Canon RF 5.2mm f / 2.8L Dual Fisheye-objektiver har en gelatineholder over de bageste elementer og kan bruge tredjeparts gelatine ND-filtre til at opretholde "normale" lukkerhastigheder og blænde, når der optages under lyse forhold. MF Peaking -funktionen i EOS R5 giver let assisteret manuel fokusering og markerer områder inden for fokus. Når du bruger EOS R5s 8K full-frame sensor, opnår Canon RF 5.2mm f / 2.8L Dual Fisheye-objektiv højopløselig VR180-optagelse med et højt dynamisk omfang med Canon Log / Log 3. En hurtig blændeåbning på f / 2.8 sammen med høje ISO-værdier EOS R5 betyder god ydeevne i svagt lys - hvilket giver indholdsskabere mulighed for at skyde i et større antal scenarier.

Strømlinede VR180 -arbejdsgange

Det helt nye EOS VR -system bruger kun én enkelt sensor, så der ikke er behov for objektivjustering - dette betyder, at der kun produceres en fil til både venstre og højre billede, der allerede er perfekt synkroniseret. Dette gør det muligt for Canon-software eller plug-ins at konvertere det fangede dobbelte cirkulære fiskeøjeformat til et standard VR180-format, klar til yderligere redigering i Adobe Premiere Pro eller visning på et VR-headset. Typisk er en af de mere komplekse og tidskrævende opgaver at skabe VR-indhold, Canons kraftfulde EOS VR Utility-applikation og EOS VR Plug-in til Adobe Premiere Pro billedkonverteringsprocessen, fra et dobbelt cirkulært fiskeøjebillede til en mere genkendelig side - ved siden af det tokantede VR180 -format, enkelt. Med disse yderligere løsninger kan videoer og stillbilleder let behandles og eksporteres til forskellige opløsninger og (professionelle) codecs, op til 8K i filstørrelse til videooutput designet til efterproduktion og redigering og / eller endelig afspilning på passende VR-headsets.


Canons opdaterede EOS Utility og Camera Connect -app giver også let fjernbetjening og forhåndsvisning af levende billeder, mens du optager indhold. Denne løsning af høj kvalitet udnytter Fordelena med RF-mountet og leverer innovativ ny VR-teknologi til at forenkle hele VR180-optagelsesprocessen fra installation til efterproduktion.

I øjeblikket kun egnet til Canon EOS R5.

Leveres med

 • Canon RF 5.2mm f / 2.8L Dual Fisheye
 • Objektivdæksel
 • Dust cap
 • Objektivetui
 • Brugermanual

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling