Canon TS-E 50mm f/2,8L Macro
Artikelnummer: 1035741

Canon TS-E 50mm f/2,8L Macro

TS-E 50mm f/2,8L Macro

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
18.695 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Normalobjektiv med tilt/shift-funktion og kort nærfokusgrænse

Et tiltshift-objektiv lader dig være kreativ med dybdeskarpeden eller uskarpheden for portrætfotografering, landskab og arkitektur. 

Fordele:

  • Tilt-shift
  • Kort nærfokusgrænse
  • Store hjul og knapper
  • 9 rundede blændelameller
  • SWC- og Fluorid-coating

Tiltshift

Et objektiv med tiltfunktion gør det muligt at manipulere med fokusplanet. Via Tilt-funktionen kan du vinkle objektivet og på den måde justere fokusplanet i forhold til sensoren, hvilket gør det muligt at f.eks. skabe en miniatureeffekt. Du kan også vinkle fokusplanet for at få en længere dybdeskarphed, hvilket lader dig bruge en større blændeåbning med kortere lukkertid og reducere diffraktionen som kan opstå ved små blænder. Objektivet er fremstillet i 7 linsegrupper med totalt 11 elementer, hvoraf to er UD-linser.
 

Kort nærfokusgrænse

Nærfokusgrænsen på objektivet gør det muligt at tage nærbilleder med 1:2 aftegning på sensoren, som sammen med tilshiftfunktionen kan skabe interessante kompositioner og fokuseringer i makroverdenen.

Store hjul og knapper

Fokushjulet og låseknapperne er større end på foregående modeller, så du får en enklere og mere præcis håndtering. Objektivet kan rotere for at give maksimal fleksibilitet.

9 afrundede blændelameller

Med 9 afrundede blændelameller bliver baggrundssløringen og overgangen mellem fokus og sløring blød og behagelig.

SWC-, ASC- og Fluorid-coating

Fluoridbelægningen modvirker snavs og fedt på frontlinsen og gør den lettere at rengøre, for at maksimere billedkvaliteten. Subwavelength Structure Coating og Air Sphere Coating modvirker uønskede interne reflektioner og bidrager til øget kontrast i billederne.

Leveres med:

  • Canon TSE 50mm f/2,8L Macro
  • Frontdæksel E-77II
  • Bagdæksel E
  • Transporttaske LP1219
  • Modlysblænde ES-84
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling