Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Canson

Historien om Canson spænder over et halvt århundrede siden fabrikken blev grundlagt i 1557 i den lille landsby Vidalon. Canson har gennem generationerne formået at bevare ekspertisen hos mesterhåndværkere, mens de fortsætter med at forny sig: Sporpapir i 1807, Mi-Teintes, det første farvet papir, et patenteret fotopapir i 1865, som blev brugt af fotografiens pionerer, den berømte skole "pochette" i 1947, Canson Infinity, en serie dedikeret til inkjetprint til redigering og kunstfotografering i 2008...


Gennem århundrederne har de største kunstnere og designere brugt Canson-papir: Delacroix, Van Gogh, Degas, Matisse, Picasso, Dali, Warhol, Jean-Michel Alberola, Toguo, Philippe Starck, Yan Pei-Ming ... Canson har skabt særlige relationer med dem, så de kan forestille sig specielle papirer til Ingres og Maillol eller ved at give dem støtte og synlighed, hvad enten de er gode kunstnere, designere, arkitekter, mode designere, tegneserier, fotografer og amatørentusiaster samt børn og skolebørn.


Canson er den førende markedsleder for Fine Arts-papirer, en stor spiller inden for bevarelsesprodukter for museer, skole- og fritidstegningspapirer samt papirer til tekniske og digitale tryk. Canson producerer udelukkende deres papirer på deres fabrik i Annonay, Frankrig og eksporterer til over 150 lande.

89 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Størrelse
Længde
Overflade
Fine-Art
Vægt

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.