Canson

Historien om Canson spænder over et halvt århundrede siden fabrikken blev grundlagt i 1557 i den lille landsby Vidalon. Canson har gennem generationerne formået at bevare ekspertisen hos mesterhåndværkere, mens de fortsætter med at forny sig: Sporpapir i 1807, Mi-Teintes, det første farvet papir, et patenteret fotopapir i 1865, som blev brugt af fotografiens pionerer, den berømte skole "pochette" i 1947, Canson Infinity, en serie dedikeret til inkjetprint til redigering og kunstfotografering i 2008...


Gennem århundrederne har de største kunstnere og designere brugt Canson-papir: Delacroix, Van Gogh, Degas, Matisse, Picasso, Dali, Warhol, Jean-Michel Alberola, Toguo, Philippe Starck, Yan Pei-Ming ... Canson har skabt særlige relationer med dem, så de kan forestille sig specielle papirer til Ingres og Maillol eller ved at give dem støtte og synlighed, hvad enten de er gode kunstnere, designere, arkitekter, mode designere, tegneserier, fotografer og amatørentusiaster samt børn og skolebørn.


Canson er den førende markedsleder for Fine Arts-papirer, en stor spiller inden for bevarelsesprodukter for museer, skole- og fritidstegningspapirer samt papirer til tekniske og digitale tryk. Canson producerer udelukkende deres papirer på deres fabrik i Annonay, Frankrig og eksporterer til over 150 lande.

30 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Størrelse
Længde
Vægt
Størrelse
Overflade
Fine-Art
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.