Stationær computer

Med en fast arbejdsstation er en stationær computer en stærk og pålidelig partner. Find din næste stationære computer hos os på Scandinavian Photo, vi har flere modeller fra Apple som Mac mini og iMac samt kraftværker fra Acer Concept. Glem ikke at supplere dit skrivebord med en skærm, et tastatur, en computermus, LED-belysning og andet tilbehør til streaming, redigering og kreativt arbejde. Køb direkte online med hurtig levering, eller besøg os i butikken for at få personlig rådgivning og hjælp.

36 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Computere
Producent
Processor
Hukommelsesstørrelse
Internhukommelse
Harddiskkapacitet
Fysiske tilslutninger
Antal kerner
Harddisk
Operativsystem
Bredde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.