Datacolor

Datacolor har et amerikansk hjerte, en schweizisk sjæl og en international vision. Grundlagt i 1970 i Lawrenceville, New Jersey (USA), hvor de stadig har deres hovedkvarter. Deres farvehåndteringsløsninger er skabt og støttet af passionerede medarbejdere og certificeret til flere industristandarder.

I mere end 45 år har deres mission været at give deres kunder mulighed for at tage objektive, omkostningseffektive og klare farvebeslutninger, der passer perfekt til de enkelte arbejdsgange. Over en million kunder, der arbejder inden for tekstil og beklædning, maling og belægning, plastik, fotografi, design og mange andre industrier, stoler på Datacolor-løsninger.

1 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.