Datacolor

Datacolor har et amerikansk hjerte, en schweizisk sjæl og en international vision. Grundlagt i 1970 i Lawrenceville, New Jersey (USA), hvor de stadig har deres hovedkvarter. Deres farvehåndteringsløsninger er skabt og støttet af passionerede medarbejdere og certificeret til flere industristandarder.

I mere end 45 år har deres mission været at give deres kunder mulighed for at tage objektive, omkostningseffektive og klare farvebeslutninger, der passer perfekt til de enkelte arbejdsgange. Over en million kunder, der arbejder inden for tekstil og beklædning, maling og belægning, plastik, fotografi, design og mange andre industrier, stoler på Datacolor-løsninger.

1 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.