Eizo Monitor 24" ColorEdge CG2420
Artikelnummer: 1025752

Eizo Monitor 24" ColorEdge CG2420

Monitor 24" ColorEdge CG2420

Weblager
Forventes på weblager 2022-10-07
København:
 • 24" skærm med IPS-panel (1920 x 1200)
 • 99 % Adobe RGB
 • Udstyret med Eizos DUE teknologi
9.595 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Lad fantasien flyve når du arbejder med efterbehandling af dine billeder, design og trycksager med hjælp af denne professionelle monitor fra Eizo. Skærmen har indbygget selvkalibreringssensor for enkel vedligeholdelse, livagtige farver gengives i henhold til branchestandarden og skærmen leverer utroligt høj kontrast for korrekte skygger.

Elegant, brugervenligt design

Den tynde skærm har diskrete rammer som er 39% smallere end på foregængerne, så du kan fokusere mere på selve skærmen. Der er et bærehåndtag bag på skærmen, så du let kan flytte den fra en plads til en anden, og den er udstyret med tre USB 3.0-porte med let adgang, inklusive en port for opladning af f.eks. en smartphone.

Eizo ColorEdge CG2420 leveres med en nydesignet monitor hood som monteres på skærmen med magneter, så den let kan sættes på og tages af. Juster skærmen i en vinkel der passer til dig eller så du let kan vise en kollega eller kunde dit arbejde, takket være den justerbare fod.

Livagtige farver der overholder branchestandarden

Eizo ColorEdge CG2420 har et farveomfang på 99% Adobe RGB-dækning, høj lysstyrke og andre funktioner der hjælper dig kreative arbejde. Billeder taget i RAW kan konverteres til Adobe RGB og billeder der er taget i Adobe RGB vises korrekt på denne skærm. Du får levende blå himmel og grønne skove direkte på skærmen.

For at modvirke variationer i lysstyrke og kromaticitet på forskellige dele af skærmen, er Eizo ColorEdge CG2420 udstyret med Eizos DUE-teknik som sikrer en Delta-E-forskel på tre eller mindre. Skærmen har en høj kontrast, selv fra en vinkel, som gør at de mørke toner beholder sin dybde. Desuden stabiliserer skærmen sig på kun tre minutter, så du altid har en pålidelig skærm næsten direkte efter at du har tændt den, uanset om du arbejder i studie eller ude i marken.

ColorNavigator

Det medfølgende software ColorNavigator 6 gør at du let kan udføre kalibrering og korrekt håndtere farver, så du altid kan arbejde med konsekvente indstillinger. Vælg en ønsket forindstilling eller indstil selv værdige for lyssttyrke, hvidbalance og gamma. Den indbyggede sensor udnytter skærmens egen opslagstabel og skaber en ICC-profil på nogle minutter. Det er også muligt at emulere farveegenskaber fra andre enheder, som f.eks. tablets, telefoner, laptops og andre skærme, for siden at skabe en separat ICC-profil med disse indstillinger. På den måde kan man på sin egen skærm se, hvordan billeder ser ud når andre kigger på dem.

Ved hjælp af ColorNavigator NX Quality Control gemmes dine kalibreringsinformationer til skærmen istedet for til din computer, så du altid kan beholde samme indstillinger, uanset hvilken plads og computer du benytter. Med ColorNavigator Network kan du indstille farver, skemalægger selvkalibrering, registrere og justere håndteringsindstillinger m.m. både lokalt og via netværk, da programmet lever i cloud.

Levereras med

 • Strømkabel
 • Signalkabler - DVI-D - DVI-D, Mini DisplayPort - DisplayPort
 • USB-kabel
 • Installationsguide
 • EIZO LCD Utility Disk (ColorNavigator software, PDF manual)
 • ScreenCleaner
 • Monitor hood
 • Monteringsskrue
 • Garantibevis
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.