Flatbed scanner Perfection V850 Pro

Epson Flatbed scanner Perfection V850 Pro

Artikelnummer: 1014562
  • Høj optisk kvalitet og coating
  • Digital ICE-teknik fjerner automatisk støv, hår og ridser
  • Opvarmningstid på mindre end et sekund
6.095 DKK

Digitalisere dine minder
Med denne flatbed scanner V850 Pro kan du digitalisere alle dine dyrebare minder i professionel kvalitet. Støv og ridser slettes automatisk for at gøre billeder og film endnu mere klare. Det dobbelte-linsesystem vælger automatisk den optimale linse med op til 4800 dpi optisk opløsning for reflekterende fotoscanning og 6400 dpi ved scanning med filmholdere.

Scanne alt
Du kan scanne en række forskellige filmformater med skarpt fokus takket være filmholdere i en forbedret kvalitet med justerbar højde kontrol og dets stabile design. V850 Pro understøtter også formater, der ikke er standard på op til 8x10", hvis disse er placeret direkte på glasset.

Slip ridser og støv
Digital ICE teknologi fjerner automatisk pletter såsom støv, hår, ridser og fingeraftryk. Derudover vil du få en rigtig god tonegengivelse takket være 4,0 DMax optisk densitet. Scanneren kan identificere den præcise tone i den oprindelige original, og dermed sikre, at de lyseste og mørkeste dele bliver gengivet korrekt for at give en imponerende detaljerigdom og dynamisk område.
Opvarmningstiden er mindre end et sekund, så du kan begynde at scanne fotos og film med det samme.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.