Fujifilm Instax Mini 90 Neo
Artikelnummer: 1009931

Fujifilm Instax Mini 90 Neo

Instax Mini 90 Neo

Weblager
Bestilt, ukendt leveringstid
København:
985 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Fujifilm Instax Mini 90 Neo

Polaroidkamera fra Fuji med et klassisk udseende og mere avancerede funktioner end de andre Instax mini varianter. Her kan du bruge bulb-funktion og dobbelteksponeringer. Du har også en mere avanceret flash med forskellige tilstande, og du har et genopladeligt lithium-ion-batteri i stedet for AA-batterier.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.