Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Gitzo

Gitzo blev grundlagt i Frankrig af Arsène Gitzhoven i 1917, og producerede først og fremmest træ- og metalkassettefilmbacks og udvidede senere til at omfatte en serie kameraer, lukkermekanismer og kabeludløsere. Mellem 1942 og 1944, under anden verdenskrig, producerede virksomheden militære støttesystemer.

I slutningen af ​​1940'erne blev stativer og stativhoveder indført i deres sortiment, og kort efter blev Gitzhoven pensioneret i 1960. Han blev efterfulgt af sin datter, Yvonne Plieger, som også stod model på de tidlige Gitzo reklamebilleder. Hun og hendes mand blev mere og mere fokuserede på at producere en række højkvalitets fotografiske stativer.

I 1992 blev Gitzo en del af Vitec-koncernen (nu Vinten), som også ejer Manfrotto, og samtidigt afsluttede man produktionen af produkter udenfor kerneområdet med stativer, stativhoveder etc.

Gitzo introducerede det første professionelle kulfiberstativ og monopod på Photokina i 1994, og har siden da været mange fotografer og filmskaberes foretrukne mærke af kamerastativ.

Hos os kan du købe kamerastativer, videostativer, kuglehoveder, gimbals, quick release plates og tilbehør fra Gitzo.

71 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Type
Indermål bredde
Indermål højde
Indermål dybde
Ydermål bredde
Ydermål højde
Ydermål dybde
Vægt
Computerlomme

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.