Gitzo

Gitzo blev grundlagt i Frankrig af Arsène Gitzhoven i 1917, og producerede først og fremmest træ- og metalkassettefilmbacks og udvidede senere til at omfatte en serie kameraer, lukkermekanismer og kabeludløsere. Mellem 1942 og 1944, under anden verdenskrig, producerede virksomheden militære støttesystemer.

I slutningen af ​​1940'erne blev stativer og stativhoveder indført i deres sortiment, og kort efter blev Gitzhoven pensioneret i 1960. Han blev efterfulgt af sin datter, Yvonne Plieger, som også stod model på de tidlige Gitzo reklamebilleder. Hun og hendes mand blev mere og mere fokuserede på at producere en række højkvalitets fotografiske stativer.

I 1992 blev Gitzo en del af Vitec-koncernen (nu Vinten), som også ejer Manfrotto, og samtidigt afsluttede man produktionen af produkter udenfor kerneområdet med stativer, stativhoveder etc.

Gitzo introducerede det første professionelle kulfiberstativ og monopod på Photokina i 1994, og har siden da været mange fotografer og filmskaberes foretrukne mærke af kamerastativ.

Hos os kan du købe kamerastativer, videostativer, kuglehoveder, gimbals, quick release plates og tilbehør fra Gitzo.

13 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Materiale
Stativhoved
Maks. Højde
Maks. Belastning
Bensektioner
Højde uden midtersøjle
Vægt
Vendbar midtersøjle
Låsetype
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling