Kampagne

SL60W LED-Dagsljuspaket

Godox SL60W LED-Dagsljuspaket

Artikelnummer: 1048428
 • LED-belysning på 60W med justerbar lysstyrke mellem 10–100%
 • I pakken indgår både lampe, fjernbetjening, stativ, softbox og reflektor
 • Nem at bruge og giver ekstra lys til dine Youtube-videoer, vlogs, videoer og billeder

Vælg variant

1.090 DKK1.895 DKK

BLACK WEEKDeals på teknik hele ugen

Black Week-tilbuddene gælder så længe lager haves eller til og med 29/11. Kampagnen gælder ikke forhandlere og kun ét køb pr. kampagneprodukt og kunde.
Læs mere

Køb med tilbehør

SL60W LED-Dagsljuspaket
Parabolisk deep softbox 90cm
Reflexskärmskit 120x180cm, hållare + stativ
3.260 DKK4.065 DKK
SL60W LED-Dagsljuspaket
Red Whips 12-pack
Studioväska CB-01 vadderad med hjul
2.274 DKK3.079 DKK

Belysningspakker til foto, videohttps://www.scandinavianphoto.dk/godox/remote-rc-a5-p260c--sl60-1051084, streaming og vlogging

LED-belysningspakke med en stor softbox til flot blødt lys til dine videoer eller fotos. Denne pakke er til dem, der ønsker et blødt lys på en kortere afstand i deres videoer eller fotografering. Pakken indeholder en lampe, fjernbetjening, lysstativ, softbox og reflektor - alt, hvad du behøver for at komme i gang.

Fordele

 • Færdigt sæt med LED-belysning, softbox og belysningsstativ
 • LED-belysning på 60W
 • Justerbar lysstyrke 10-100%
 • 4100 Lux ved 1 meter med reflektor
 • Bowens bajonetmontering til en bred vifte af lysformere
 • Fjernbetjening for nem håndtering
 • Temperatur- og overophedningsbeskyttelse
 • Støjsvag aktiv blæserkøling
 • LED-belysning der drives via strømforsyning

Kraftig LED-belysning med flimmerfrit dagslys

Den Godox SL-60W LED-lampe er en dagslys LED-lampe med moderne COB-teknologi, som udsender et flimmerfrit (5600°K) lys til foto-, film- og videoproduktion. LED-lyset har en lysstyrke på op til 4100 Lux ved 1 meter, hvilket giver et konstant lys med eller uden lysformer.

Lyset er designet til brug i video- og filmproduktion, men fungerer også godt til streaming, vlogging og videomøder, uanset om du bruger et kamera, en mobil eller et webcam. Dette er en indgangspakke, der genererer fyldlys, hvis du ønsker at belyse større områder eller hele kroppen, de mere kraftfulde versioner Godox SL-150W II og Godox SL200W II.


Lyset har justerbar effekt mellem 10-100% og radiostyring (433MHz) via den medfølgende fjernbetjening. Chassiset er konstrueret af metal, og på undersiden har lygten et vipbart stativfæste, så du kan montere den på f.eks. et lysstativ, en bom eller andet tilbehør med et 16 mm beslag.


Styr belysning med fjernbetjening

Godox SL-60W kan styres via fjernbetjeningen (Godox RC-A5 - købes separat) eller via betjeningselementerne på bagsiden af armaturet. På bagsiden finder du også et LCD-display med blå baggrundsbelysning, som tydeligt viser den indstillede effekt (10-100 %), den indstillede radiokanal, radiogruppen og belysningens arbejdstemperatur. Belysningen har kontinuerlig overvågning af arbejdstemperaturen og køler både passivt og aktivt kølesystem.

Godox SL-60W har et integreret og moderne 16-kanals radiosystem (433 MHz). Hvis du har flere Godox-lygter, kan du opdele enhederne i forskellige grupper (A/B/C/C/D/D/E/F) og ændre lysstyrken for hver gruppe via fjernbetjeningen. Radiosystemet understøtter 16 radiokanaler, så forskellige studier i det samme anlæg kan bruge deres lys uden at forstyrre hinanden. Fjernbetjeningen drives af 2 AAA-batterier (batterier medfølger ikke). Der er også et stik på bagsiden til netkablet (230V), som du sætter i stikkontakten.

Stort udvalg af lysformere

Du får med Godox 60x90cm softbox og standardreflektorer i sættet med en Bowens bajonetfatning (Bowens/ Aputure/ Visico). Brug softboxen til blødt og fint lys eller reflektoren, når du vil have et kraftigt og fokuseret lys. Belysningsenheden kan bruges sammen med alt fra en Fresnel til at forstærke lyset, en shutter til at afskærme eller en softbox til blødt lys. Godox SL-60W har også et paraplybeslag til dem, der ønsker at bruge en paraply. Du kan finde flere tips om produkter, som du kan bruge sammen med din belysning, under fanen med tilhørende tilbehør.

Vælg nemt mellem Godox SL60W Daylight Package eller Godox SL60W Double Daylight Package.

Leveres med

Dobbeltpakken leveres med dobbelte sæt. Husk, at du mister meget lys, når du bruger raster på din softbox. Prøv at bruge softboxen med og uden rasteret for at finde ud af, hvordan dit lys skal se ud. 

Fjernbetjening RC-A5 til fjernstyring af lampen købes separat.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.