Hähnel

hähnel industries ltd er en af ​​de førende producenter af strømforsyninger til videokameraer og digitale kameraer. 

I 1958 begyndte hähnel industrier ltd. sin produktion under hähnel-logoet i Tyskland. I 1975 åbnede de et produktionsselskab i Bandon, Co. Cork i Irland, der gradvist er vokset gennem årene.

I løbet af de sidste 50 år har virksomheden opnået mange resultater. De var de første til at udvikle verdens eneste motoriserede splejser til redigering af 8mm film. Senere introducerede de en lysbilledfremviser med indbygget skærm, og i de seneste år har de designet det første og eneste optiske zoomlys, der giver jævn lysfordeling. hähnel gik derefter ind på opladermarkedet med deres Pro 9000 opladningsteknologi og udviklede sidenhen verdens første plug-in oplader til lithium-ion batterier, Digital PowerStation DCL.

Hos os kan du købe kamerabatterier, batteriopladdere, flash, fjernudløsere samt kabler til Nikon, Canon, Sony, Fuji, Pentax, Panasonic og Olympus från hähnel.

16 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling