Hähnel

hähnel industries ltd er en af ​​de førende producenter af strømforsyninger til videokameraer og digitale kameraer. 

I 1958 begyndte hähnel industrier ltd. sin produktion under hähnel-logoet i Tyskland. I 1975 åbnede de et produktionsselskab i Bandon, Co. Cork i Irland, der gradvist er vokset gennem årene.

I løbet af de sidste 50 år har virksomheden opnået mange resultater. De var de første til at udvikle verdens eneste motoriserede splejser til redigering af 8mm film. Senere introducerede de en lysbilledfremviser med indbygget skærm, og i de seneste år har de designet det første og eneste optiske zoomlys, der giver jævn lysfordeling. hähnel gik derefter ind på opladermarkedet med deres Pro 9000 opladningsteknologi og udviklede sidenhen verdens første plug-in oplader til lithium-ion batterier, Digital PowerStation DCL.

Hos os kan du købe kamerabatterier, batteriopladdere, flash, fjernudløsere samt kabler til Nikon, Canon, Sony, Fuji, Pentax, Panasonic og Olympus från hähnel.

39 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Passer til
Passer til
Batterimodel

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.