Ifootage

iFootage består af et internationalt team af mediefagfolk baseret i Kina, Hong Kong, Storbritannien, Canada og Australien. De har alle én ting til fælles, og det er deres passion for billed- og filmproduktion, og alle ting der er forbundet med det. 

Hos os kan du købe sliders, tripods, monopods, videostativer, jibs samt tilbehør som panoramahoveder, stativtilbehør og kabler fra iFootage.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.