Ifootage

iFootage består af et internationalt team af mediefagfolk baseret i Kina, Hong Kong, Storbritannien, Canada og Australien. De har alle én ting til fælles, og det er deres passion for billed- og filmproduktion, og alle ting der er forbundet med det. 

Hos os kan du købe sliders, tripods, monopods, videostativer, jibs samt tilbehør som panoramahoveder, stativtilbehør og kabler fra iFootage.

16 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Låsetype
Maks. Højde
Materiale
Stativfod
Stativhoved
Lavest højde
Vægt
Bensektioner
Maks. belastning

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.