Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Stativ Wild Bull T7

Ifootage Stativ Wild Bull T7

Artikelnummer: 1021938
3.795 DKK

Professionelt videostativ i kulfiber

Wild Bull T7 er et stabilt trebensstativ der klarer en belastning på hele 40 kg med en vægt på bare 3,5 kg, hvilket gør det meget nyttigt og ærbart. Teleskop ben af kulfiber kan justeres mellem 15-78 grader så du enkelt kan filme fra forskellige vinkler. På stativets top sidder en nivelleringsskål på 75 mm der er aftagelig om man vil bytte til et kugleled og stativet har huld for 1/4"-skrue og 3/8"-skrue på siderne, hvilket gør det enkelt at sætte tilbehør fast på stativet. Der findes et indbygget skruefæste for montering af vægte og stativet har udbyttelig gummi og pigge fødder, så du kan tilpasse det til brug både indendørs og udendørs.

Leveres med

 • Vandtæt taske
 • Benspredere
 • Nivelleringsskål på 75 mm
 • Manual

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.