Fleksible computerborde fra sp.tech

Skab ergonomiske overflader

på kort tid

Computerbord til bærbar computer, skærm og tastatur

Vores computerborde fra sp.tech har justerbar højde og blød gasdæmpning, så du kan tilpasse bordet til dine behov. Dette er et fleksibelt bord, som du kan placere oven på dit køkkenbord eller i dit studie for at få plads til din computer, skærm og tastatur. Skrivebordets overflade er behandlet for ekstra holdbarhed og har et stativ i metal så det står stabilt.

Aflastningsbord til studiet

Brug et fleksibelt sp.tech aflastningsbord i dit studie eller i dit hjem. Bordene kan nemt justeres i højden og fås med eller uden hjul for ekstra mobilitet. Brug bordet i studiet, som et bærbart bord til bærbare computere eller som et aflastningsbord til diverse tilbehør i dit kreative arbejde.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.