Udstyr til fester og events

Lejrbål på stranden

Gør dig klar til fest, event eller strandhygge

Gør din fritid sjovere, gem de bedste øjeblikke og spred glæde med det rigtige udstyr. Hos SP finder du alt, hvad du har brug for - uanset om du holder fest, er vært for et arrangement eller hænger ud på stranden. Fra bærbare højttalere og strømforsyninger til Polaroid-kameraer og mobilsæt har vi alt, hvad du har brug for til at skabe en fantastisk stemning og fælles minder.

Her finder du produkter til at

Tag lyden med hjem - højttalere

Spil musik som en professionel til din fest eller event derhjemme. Her er et bredt udvalg af højttalere, der giver dig god lyd og kan forbindes med hinanden for at give dig lyd i hele huset eller til festen. Vi har også kraftige højttalere til dem, der ønsker at spille lyd eller holde en tale ved et større arrangement.

Her finder du alle vores højttalere og større PA-højttalere.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling