Action-, VR- & 360-kameraer

Mulighederne for at skabe spændende content med et actionkamera, et 360-kamera eller et dashcam er enorme. Kameraernes størrelse gør det nemt at montere dem på steder, som du ellers ikke ville kunne nå med et traditionelt videokamera. Kameraerne er nemme at styre via deres touchskærme eller dedikerede knapper, og mange af kameraerne kan også forbindes til din smartphone for at få fuld kontrol.

Actionkameraer fra GoPro

Se alle vores GoPro-kameraer her

GoPro er et yderst veletableret mærke på markedet. Med de nedenstående actionkameraer kan du skabe content med høj billedkvalitet og fantastisk videostabilisering. Med Hero11 kan du f.eks. optage med 5,3K og tage billeder med 27 megapixel, og den har også Emmy®-prisvindende HyperSmooth 5.0-stabilisering.

Actionkameraer fra DJI

Osmo Action 3 er designet til dem med en aktiv livsstil og fungerer lige så godt ved lave temperaturer som ved ekstrem varme. Tag den med i vandet eller ud i naturen, og nyd stabilisering i verdensklasse. Med et krystalklart billede og en høj opløsning på 4k/120fps kan du ikke undgå at blive imponeret af Osmo Action 3.

VR- og 360-kameraer

Med et 360-kamera kan du optage mere end det, der er muligt at se med det menneskelige øje. Du kan livestreame til platforme, der understøtter 360-video, så seerne selv kan vælge, hvad de vil se. Det giver dig også gode redigeringsmuligheder, da du bagefter kan bestemme, hvad du vil rette kameraet mod.

Garmin Dash Cam – Et kamera til turen

Et dashcam er et kamera, der optager området foran din bil af sikkerhedshensyn. I tilfælde af eventuelle ulykker eller andre vigtige begivenheder optager kameraet alt hvad der sker.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.