ASUS ProArt – computere og skærme for kreatører

ASUS ProArt er udviklet til kreatører, der ønsker en arbejdsstation de kan stole på, farver med høj præcision og høj ydeevne kombineret med fleksibilitet og eksklusivt design. Dette er computere og skærme, der er optimeret til software fra for eksempel Adobe og er velegnet til alt fra fotografering, videoredigering og animationer til arkitektur og anden grafisk kunst.

Lær mere om, hvilke produkter der passer til dit behov

16 produkter
Vis som
Sorter efter

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.