ASUS ProArt – computere og skærme for kreatører

ASUS ProArt er udviklet til kreatører, der ønsker en arbejdsstation de kan stole på, farver med høj præcision og høj ydeevne kombineret med fleksibilitet og eksklusivt design. Dette er computere og skærme, der er optimeret til software fra for eksempel Adobe og er velegnet til alt fra fotografering, videoredigering og animationer til arkitektur og anden grafisk kunst.

Lær mere om, hvilke produkter der passer til dit behov

18 produkter
Vis som
Sorter efter

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.