Tema: Rejsefotografering

At rejse og opdage nye steder, er en fantastisk måde at blive inspireret og få nye ideer til motiver og kompositioner. At have det rette udstyr med på rejsen gør det lettere at dokumentere og bevare dine oplevelser for evigt. På denne side får du tips og gode idéer til både hvilke kameraer og tilbehør der kan hjælpe dig med at få de perfekte billeder med hjem fra din næste rejse.

Perfekte kameratasker til rejsen

At få plads til alt sit udstyr kan være udfordrende, når man også vil rejse kompakt og let. Her har vi samlet en række tasker der passer til forskellige typer af rejser.

Kameraer til rejsen

På rejsende fod betyder vægt og størrelse ekstra meget. Her har vi samlet en række kompakte kameraer hvor man ikke går på kompromis med billedkvaliteten.

Artikler om rejsefotografering

Her har vi samlet inspirerende og praktisk information om emnet rejsefotografering. Du finder tips om kameraer og udstyr, og du kan bl.a. læse om at flyve med batterier og hvordan du sorterer og sikkerhedskopierer dine billeder når du kommer hjem.

6
mar

Billedredigering i mobilen

I dag bruger mange mobilen som et alternativ til den bærbare eller stationære computer. Billedredigering er en opgave som man vælger at håndtere i mobiltelefonen på grund af dens enkelhed. At være i stand til at redigere billeder på mobilen er et nyt fænomen, der gør fotografens billedbehandling både fleksibel og hurtig. At være i stand til spontant at redigere et billede "i farten", uanset hvor i verden du er, eller hvilket tidspunkt på dagen det er, bliver mere og mere relevant i dagens teknologifokuserede samfund.

Læs mere

25
sep

4 tips til bedre video med mobilen

Der skabes mere og mere material ved hjælp af vores mobiltelefoner, og for dig der vil lave hurtige klip til sociale medier eller bevare minder fra ferierejsen, er der en masse muligheder for at gøre det med netop mobilen. Du kan dog gøre meget mere med din telefon: Du kan skabe professionelle resultater med nogle enkelte hjælpemidler der ikke fylder meget i bagagen. Her har vi samlet fire tips til dig, der vil lave bedre video med mobilen.

Læs mere

20
jun

Flyg rätt och säkert med din utrustning

Att ge sig ut på en resa med din fotoutrustning kan både vara spännande och avslappnande men kan tyvärr ibland också resultera i frustration och osäkerhet, speciellt om du ska flyga. På senare år har reglerna kring säkerheten på flygplan ändrats och blivit hårdare, något som i värsta fall kan ställa till det för dig. I det här inlägget tänkte jag klargöra lite regler som gäller när du flyger med kamerautrustning och dela med mig av lite tips.

Læs mere

20
jun

Resefotografens olika kamerakit

Att resa och upptäcka nya platser är ett fantastiskt sätt att få ny inspiration och att hitta nya motiv men då gäller det även att du har rätt utrustning med dig, att ha fel kamera eller avsaknad av de små tillbehören kan göra stor skillnad på din resa och de bilder du tar. När du ska ut och resa så finns det många omständigheter som kan påverka vad du behöver ta med dig och vilken utrustning som passar bäst utifrån den resa du ska göra. Här har vi samlat tips både på kameror och tillbehör som kan vara bra att ha med dig på din kommande resa.

Læs mere

25
jul

Håll din utrustning ren

Smuts, bös och skräp. Kärt barn har många namn. I detta inlägget kan du läsa om hur du gör rent din kamerasensor och dina objektiv. Smuts av olika typer kan hamna lite överallt i kamerautrustningen. I vissa fall kan det fullkomligt förstöra en bild och i andra fall är det bara ett tecken på väl använd utrustning. Vi ger dig tips på hur du kan göra rent din utrustning och produkterna för det. 

Læs mere

Kamerastativer til rejsen

For at fange de specielle aftener eller lave timelapses af de smukke solnedgange, har du brug for et godt stativ. Her finder du kompakte og lette stativer der passer til rejsen.

Gimbals og droner

At få nye perspektiver med droner og bløde videoklip med en gimbal er noget der kan hæve niveauet på den rejsehistorie, du kan fortælle når du kommer hjem. Her har vi samlet droner, actionkameraer og gimbals der kan følge med på rejsen.

Vad har du i kameraväskan, Jesper Anhede?

Att fotografera på land, i luften och under vatten – och sammanlagt besöka över 80 länder världen runt låter som en omöjlighet. Men inte för Jesper Anhede, fotograf från Hjo i Västergötland som framförallt jobbar med drönarfotografering för företag och hjälporganisationer. Häng med när vi dyker ned i Jespers kameraväska och vad han bär med sig jorden runt.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.