Lær mere om droner

tema__banner_dronare.jpg

At filme og fotografere med droner er som at opdage en helt ny kreativ verden. Med dronen kan du nå steder og vinkler, der ikke er muligt med et traditionelt kamera. At flyve med en drone er ikke svært - men der er et par vigtige ting, du skal huske på hvad angår regler og udstyr. Her har vi samlet produkttips, inspiration og gode råd til dig, der ønsker at tage endnu bedre dronebilleder.

SP hjælper dig med at vælge den rigtige drone - uanset om det bliver din første, din næste eller din største. Kontakt os på info@scandinavianphoto.dk eller 50 80 77 70 så hjælper vi dig videre.

DJI Mavic Mini – mindre, hurtigere og med mere tilbehør

Denne ultralette og kompakte drone fra DJI er en perfekt tilføjelse til dit kamera og videoudstyr. Lav spændende film og billeder af betagende landskab fra luften. DJI Mavic Mini er dronen, der både henvender sig til dig der aldrig har fløjet før til den mere erfarne dronepilot, der ønsker en rigtig let drone. Oplev fugleperspektivet og skab materiale, som du ikke kunne gøre på nede jorden.

Revolutionerende flyvning

DJI FPV (first person view) er en racerdrone med 150° FOV (field of view), 120fps videooverførsel i HD-kvalitet og giver dig en fængslende realtidsflyvning direkte gennem dronens kamera. Den er lavet i et lækkert og aerodynamisk design, der bevæger sig kraftfuldt med minimal modstand.

Med DJI FPV Goggles V2 får du et direkte indtryk af droneflyvningen, og du ser den i realtid fra dronens perspektiv. Du får video- og lydtransmission og et helt nyt niveau af flyvning. Brillerne har lav latency og videotransmission i HD-kvalitet med 120 billeder pr. sekund, hvilket giver en blød og jævn visning af din flyvning - alt sammen for at give dig en medrivende oplevelse.

Lad dig blive inspireret og lær dig mere om dronefotografering

14
apr

Hvad har du i kameratasken, Jesper Anhede?

Fotografering på land, i luften og under vand - og at besøge over 80 lande rundt om i verden - lyder som en umulighed. Men ikke for Jesper Anhede, en fotograf fra Hjo i Västergötland, der primært arbejder med drone-fotografering for virksomheder og hjælpeorganisationer. Vær med, mens vi dykker ned i Jespers kamerataske, og ser hvad han har med rundt i verden.

Læs mere

14
apr

Flyv med DJI Mavic Mini og Kevin Hernborg

Kevin Hernborg er 18 år gammel og selvlært fotograf og videoskaber. Med base i Norrland i Sverige bruger han det meste af sin fritid på at skabe film og fotografering. Derudover driver han en Youtube-kanal hvor han spreder viden og underviser i at fotografere, filme og vlogge. DJI Mavic Mini er Kevins seneste køb - bliv inspireret og se hans første indtryk om dette flyvende kamera!

Læs mere

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.