Lær mere om droner

tema__banner_dronare.jpg

At filme og fotografere med droner er som at opdage en helt ny kreativ verden. Med dronen kan du nå steder og vinkler, der ikke er muligt med et traditionelt kamera. At flyve med en drone er ikke svært - men der er et par vigtige ting, du skal huske på hvad angår regler og udstyr. Her har vi samlet produkttips, inspiration og gode råd til dig, der ønsker at tage endnu bedre dronebilleder.

Vi på SP hjælper dig med at vælge den rigtige drone - uanset om det bliver din første, din næste eller din største! Kontakt os på info@scandinavianphoto.dk eller 50 80 77 70 så hjælper vi dig videre.

DJI Mavic Mini – mindre, hurtigere og med mere tilbehør

Denne ultralette og kompakte drone fra DJI er en perfekt tilføjelse til dit kamera og videoudstyr. Lav spændende film og billeder af betagende landskab fra luften. DJI Mavic Mini er dronen, der både henvender sig til dig der aldrig har fløjet før til den mere erfarne dronepilot, der ønsker en rigtig let drone. Oplev fugleperspektivet og skab materiale, som du ikke kunne gøre på nede jorden.

Revolutionerande flygning

DJI FPV (first person view) är racingdrönaren som har 150° FOV (field of view), videoöverföring i 120fps med HD-kvalitet och ger dig fängslande flygning i realtid direkt genom drönarens kamera. Den är tillverkad i en snygg och aerodynamisk design som kraftfullt tar sig fram med minimalt luftmotstånd.

Genom DJI FPV Goggles V2 får du ta del av drönarflygningen på första parkett och du ser flygningen i realtid från drönarens perspektiv. Du får överföring av video och ljud och dessutom en helt ny nivå på din flygning. Glasögonen har låg latency och videoöverföring i HD-kvalitet och 120fps, vilket ger en mjuk och jämn vy över din flygning – allt för en uppslukande upplevelse.

Brug et ND-filter til din drone

Ved at bruge et ND-filter kan du forlænge lukkerhastigheden for din drones kamera og således få filmsekvenser med en mere "cinematisk" følelse. At bruge filtre giver også en højere farvemætning og reducerede reflektioner i lyse eller reflekterende overflader. Hos SP har vi flere forskellige pakker, og her finder du de mest populære. Du finder alle filtre under dronefiltre i video-menuen.

Lad dig blive inspireret og lær dig mere om dronefotografering

14
apr

Hvad har du i kameratasken, Jesper Anhede?

Fotografering på land, i luften og under vand - og at besøge over 80 lande rundt om i verden - lyder som en umulighed. Men ikke for Jesper Anhede, en fotograf fra Hjo i Västergötland, der primært arbejder med drone-fotografering for virksomheder og hjælpeorganisationer. Vær med, mens vi dykker ned i Jespers kamerataske, og ser hvad han har med rundt i verden.

Læs mere

14
apr

Flyv med DJI Mavic Mini og Kevin Hernborg

Kevin Hernborg er 18 år gammel og selvlært fotograf og videoskaber. Med base i Norrland i Sverige bruger han det meste af sin fritid på at skabe film og fotografering. Derudover driver han en Youtube-kanal hvor han spreder viden og underviser i at fotografere, filme og vlogge. DJI Mavic Mini er Kevins seneste køb - bliv inspireret og se hans første indtryk om dette flyvende kamera!

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.