Lær mere om streaming

kb_1200x400_streaming_v2.jpgLær mere om hvordan du livestreamer

Lær hvordan du kan livestreame dit event, foredrag, undervisning, møde eller sportsarrangement online.

Livestream hjemmefra – produkter til hjemmekontoret

Når du arbejder hjemmefra, er det vigtigt let at kunne koble sig op og deltage i forskellige møder, konferencer og uddannelser via nettet. Der er udstyr, der giver dig mulighed for at let koble dit video- eller systemkamera til din computer, så du kan bruge det som et webcam. Tilbehør som headset til god lyd er næsten et must, og et stativ kan være praktisk så kameraet placeres på det rette sted.

Vil du vide mere om at streame hjemmefra? Læs blogindlægget her

Smarte streamingkit

Disse pakker er rettet mod dem, der ønsker en færdig løsning med gennemtænkte produkter til at producere professionel video og livestreaming af høj kvalitet. Vigtige funktioner, som videokameraer skal have for at være optimeret til streaming er for eksempel motorzoom for bløde zooms, mikrofonindgang, fjernbetjeningsforbindelse (LANC-stik eller lignende), være i stand til at udsende et rent videosignal, drives med netstrøm m.m.

Sony AX53 med stativ og tilbehør

Et streaming-kit med Sony AX53 videokamera, hvor du nemt tilslutter et trådløst mikrofon-kit og derefter kobler til computeren via Magewell-konverteren til din computers USB-port. Det er let at komme i gang med og bruge, selvom du ikke har nogen forudgående viden om streaming eller videooptagelse. I pakken medfølger også et Sony-stativ med indbygget fjernbetjening, der giver dig mulighed for at få blød zooms direkte fra stativet.

Dobbelte kameraer med stativer, billedmikser og andet tilbehør

Dette er pakken med ekstra alt! To stk Canon XA11 med ekstra batterier, et kraftfuldt og alsidigt kamera med CMOS-sensor og professionelt workflow. Placer kameraerne på de robuste Benro-stativer, og du kan filme fra flere vinkler samtidig. Som hjælp er stativet udstyret med en niveaukugle, der giver dig mulighed for at indstille kameraet vandret, selvom underlaget ikke er jævnt. Køb evt. også en fjernbetjening (VZ-RL100) så du kan kontrollere dit kamera direkte fra stativet. Optag lyden med de trådløse mikrofonkit, og se dit optagede materiale på de lyse skærme fra Feelworld. Pakken inkluderer også en billedmixer fra Blackmagic, så du får et professionelt resultat på din streaming.

Få video fra kamerat til computeren

Ved at bruge et videokort eller en dongle kan du nemt få din video fra et standardvideokamera ind i din computer.

Billedmikser og andet streaming-tilbehør

Live streaming handler ikke kun om kameraet. Udstyr som lyd og lys kan nemt forbedre oplevelsen og gøre resultatet mere tiltalende for dit publikum. Billedmiksere er et stykke tilbehør som giver din streaming en professionel fornemmelse. Skift mellem forskellige kamerakilder, tilføj effekter osv. Der er både større og mindre varianter, som du nemt kan tilslutte din computer.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.