Skab content med mobilen

En mobiltelefon er nu et lige så brugbart og vigtigt værktøj som dit kamera, og du kan hurtigt og nemt redigere dine billeder få minutter efter, at du har taget dem, dele dine favoritter og lade dine følgere på de sociale medier tage med dig på dine fotosessioner. Fra mikrofoner til bedre lydoptagelse og LED-belysning til stativer og smartwatches, der giver dig mulighed for at se, hvad der sker på din telefon, direkte på dit håndled, har vi de produkter, der kan tage din mobilfotografering til det næste niveau.

Tilbehør til bedre mobilfotografering

Hvis du nogensinde har prøvet at gå og filme med din telefon i hånden, ved du, at den kan blive temmelig rystet. Måske har du prøvet at sætte din telefon op mod en gren eller lignende for at filme dig selv, men at telefonen er væltet midtvejs i optagelsen? Eller at lyden ikke er god nok, eller at støjen fra vinden tager for meget fokus væk fra din tale? Fortvivl ikke - vi har løsningerne. Her finder du tilbehør til bedre fotos og videoer med din telefon udendørs - og det er naturligvis lige så bærbart og nemt at have med sig som selve telefonen.

Bedre lyd til mobiloptagelser

Lyden direkte fra din mobiltelefon er sjældent særlig god, når du filmer udendørs, men den kan forbedres betydeligt med små og enkle midler. Med en mikrofon, der er specielt tilpasset mobiltelefoner, får du en klarere lyd med tydeligere tale og reduceret vindstøj. Smartphone-mikrofoner fås med 3,5 mm-, lightning- og USB-C-stik, så du kan finde en mikrofon, uanset om du bruger iPhone eller Android, og uanset om du har en ældre eller nyere telefon.

Fleksible mobiltelefonstativer

Hvis du vil bruge din telefon til et gruppefoto eller filme dig selv, kan det være svært, hvis der ikke er flere hænder til rådighed. En mobil kan ikke let placeres på en overflade, og det er ofte svært at få den rigtige vinkel, hvis du læner telefonen mod noget. Et stativ eller tripod er simpelthen et must, når du selv vil ses på billedet.

Gimbals til stabil video

Hvis du optager meget med din mobiltelefon, er en gimbal en rigtig god investering for at få en jævn, stabil video - selv hvis du går eller jogger let, mens du filmer. En gimbal giver dig et håndtag at holde fast i, knapper til at styre optagelsen og vigtigst af alt, en holder der kompensere for de rystelser og bevægelser, der opstår ved håndholdt filmning.

Få stadigare film med mobiltelefonen med en gimbal

Vlog-kit med både holder og mikrofon til mobiltelefoner

Kan du godt lide at en anden pakker alt det, du har brug for? Her har vi udvalgt nogle af de mest nyttige og populære tilbehør til mobil foto og video i færdige pakker, så du kan finde det, der passer dig bedst.

Komplette vlog-kit

Hvis du ønsker at forbedre det overordnede udseende af dit indhold, har vi udvalgt pakker specielt til mobiludviklere. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvilket tilbehør der passer godt sammen, men kan nemt vælge den pakke, der passer bedst til dine behov. Se alle vores løsninger til mobiltelefoner.

 

Vlog-kit med mobil

Hvis du leder efter en telefon med et rigtig godt kamera og vil købe det rigtige tilbehør for at skabe bedre content, har vi sammensat en komplet pakke. Gå i gang med at skabe, så snart du får din nye smartphone, og imponer dine følgere.

Styr din telefon med et smartwatch

Vidste du, at et smartwatch kan bruges som en fjernbetjening til din mobiltelefon? Med et smartwatch kan du holde styr på, hvad der sker på din telefon uden at tage den op af lommen, og du kan også fjernstyre kameraet. Perfekt, når du har sat din telefon på et stativ og vil begynde at optage, mens du selv er i billedet. Med indbygget eSIM kan du også modtage og foretage mobilopkald uden at tage telefonen frem.

Vi har et nøje udvalgt sortiment af smartwatches fra SamsungApple og Garmin, der kan gøre dit kreative liv lettere og gøre din hverdag enklere.

Apple Watch - uret til din iPhone

Apple har et sømløst økosystem mellem sine produkter, og Apple Watch kan enkelt forbindes med din iPhone. Apple bruger en ensartet rektangulær urskive til deres ure med forskellige farver og materialer til urkassen og remmene. Du kan tilpasse urskiven med de funktioner og apps, du bruger mest og bedst kan lide. På en travl dag med fotografering kan tidslinjen med påmindelser om, hvornår det er tid til at møde op på det næste sted, være praktisk. Takket være den indbyggede GPS kan du se din placering og få præcis geotagging på dine billeder.

Se alle Apple Watch her

Galaxy Watch og Garmin smartwatch

Også Samsung har et økosystem af produkter, der arbejder sammen i symbiose, og Galaxy Watch fungerer også sammen med andre mobilmærker, herunder Apple, om end med noget begrænset funktionalitet. Garmin smartwatches fungerer lige godt med Android og iPhone.

Både Samsung Galaxy Watch og Garmin smartwatches giver dig mulighed for at downloade både originale og tredjeparts-apps til alle mulige funktioner. Fjernstyr dit mobilkamera, geotag dine billeder, hold styr på din kalender og se, hvem der forsøger at kontakte dig uden at have din telefon inden for rækkevidde, er nogle af de fordelene af et smartwatch.

Se alle vores smartwatches fra Samsung og Garmin her

Lær mere om fotografering med mobiltelefonen

23
jan

Saramonic Blink 500 – Trådløs lyd til content creators

Saramonic Blink er et lille, trådløst lydsystem til dig, der vil have trådløs lyd direkte ind på din lydoptager, telefon eller kamera. Systemet er kompakt - så lille at du let kan have det i lommen og tage det med overalt - perfekt til dig, der vil skabe content til dig vlog, blog eller inhouse markedsføringsmateriale. Desuden er det utroligt let at anvende og er en løsning der passer til de fleste.

Læs mere

25
sep

4 gode råd til bedre video med mobilen

Der skabes mere og mere material ved hjælp af vores mobiltelefoner, og for dig der vil lave hurtige klip til sociale medier eller bevare minder fra ferierejsen, er der en masse muligheder for at gøre det med netop mobilen. Du kan dog gøre meget mere med din telefon: Du kan skabe professionelle resultater med nogle enkelte hjælpemidler der ikke fylder meget i bagagen. Her har vi samlet fire tips til dig, der vil lave bedre video med mobilen.

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling