Lær mere om lyd til computeren

banner-ljud-till-dator.jpg

For mange spiller din computer en central rolle i dit daglige arbejde, og uanset hvilken branche du arbejder i, er lyden meget vigtig. Har du f.eks. webmøder, har brug for et headset, spiller du musik fra din computer via eksterne højttalere, har du muligvis brug af stemmediktering og har brug for en god mikrofon, eller du vil arbejde i et studie og udvide din computer med et lydkort. Her finder du produkttips til, hvordan du kan komplementere din computer med lydudstyr, der passer til dit formål.

Hovedtelefoner og headset til webmøder, musik og samtaler

Et headset er perfekt til at lytte til musik, deltage på webkonferencer eller ringe fra din computer - uanset om du er på kontoret eller hjemme. Tilslut headsettet til din computer med USB, 3,5 mm-stik eller trådløst, og du er i gang. Du får en forbedret lyd uden at forstyrre andre eller blive distraheret af omgivende lyde.

Mikrofon til din computer

Med en ekstern mikrofon tilsluttet din computer får du en professionel lyd på din lydoptagelse. Flere mikrofoner kan tilsluttes via USB, der giver lyd i høj kvalitet uden støj eller anden interferens. Det giver også en nem installation, da det blot er at tilslutte den til computeren - det kan ikke være lettere!

Fem tips til bedre lyd

Det kan være en udfordring at optage med god lydkvalitet. For at gøre det lettere for dig har vi samlet fem tips, der gør det lettere for dig.

Læs mere her

Lydkort til forbedret lydoplevelse

Tilslut dit MIDI-udstyr såsom synths, trommemaskiner og kontrollere til din computer, eller brug kortet til at tilslutte flere mikrofoner. Lydkortene er ofte bærbare og har forskellige egenskaber afhængigt af hvad de bruges til. Det kan være alt fra flere mikrofonindgange og automatisk lydindgangsniveau til let at betjene interfacet for lettere kontrol.

Afspilling af lyd

Højttalerne på en bærbar computer er ikke altid de bedste, så for højere kvalitet er eksterne højttalere en mulighed for dig. Der er mindre modeller, der kan placeres på skrivebordet, større varianter til vægmontering eller multiromshøjttalere, der kan kobles sammen i et helt system. Vælg dem, der passer til dig og nyd en afbalanceret lyd.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.