Lær mere om lyd til smartphone

banner-ljud-till-smartphone.jpg

Smartphones er et fantastisk værktøj til optagelse af hurtige klip med relativt høj videokvalitet, der let kan deles på sociale medier. Den største udfordring er dog lydkvaliteten. Lær at optage video med god lyd eller skab musik uanset hvor du er - her er masser af praktiske løsninger til lydoptagelse og at skabe og lytte til musik. 

Trådløse mikrofoner til tale og interviews

Saramonic Blink er et trådløst system til dig, der ønsker trådløs lyd direkte i din lydoptager, smartphone eller kamera.

Systemet er lille og kompakt - så lille, at du nemt kan lægge det i lommen og tage det med dig, uanset hvor du er - perfekt til dig, der skal ud og skabe indhold til vlog, blog eller sociale medier.

Brug en lydmikser til din smartphone

Vil du optage flere lydkilder? Så er en mobil lydmikser til smartphone noget for dig.

Tilslut din smartphone til flere lydkilder, og optag lyd i høj kvalitet direkte til din video. Du kan bruge en lydmikser til at optage, mikse eller hvorfor ikke livestreame?

Professionel lyd, uanset hvor du er - noget der øger potentialet for flere følgere og stærkere engagement på dine sociale medier.

Optimer din lydoplevelse

Der er flere måder at nyde lyden fra din smartphone, uanset om du vælger at afspille optagelser eller musik.

I vores sortiment finder du alt fra trådløse hovedtelefoner med flere timers batterilevetid, kraftfulde højttalere med en nuanceret og velafbalanceret lyd til bærbare og vandafvisende højttalere til strandaktiviteter.

Lær mere 

25
sep

4 tips til bedre video med mobilen

Der skabes mere og mere material ved hjælp af vores mobiltelefoner, og for dig der vil lave hurtige klip til sociale medier eller bevare minder fra ferierejsen, er der en masse muligheder for at gøre det med netop mobilen. Du kan dog gøre meget mere med din telefon: Du kan skabe professionelle resultater med nogle enkelte hjælpemidler der ikke fylder meget i bagagen. Her har vi samlet fire tips til dig, der vil lave bedre video med mobilen.

Læs mere

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.