Undervandsdroner

Brugen af droner til at tage billeder og video fra luften bliver mere og mere almindeligt. Hos SP kan du finde droner fra DJIRyzeParrot og Yuneec, lige fra begynderniveau til de mest avancerede professionelle droner. Så vi er begyndt at udforske himlen - nu er det tid til at komme under vandet med en ROV (undervandsdrone) - Remotely Operated Underwater Vehicle (fjernstyret undervandsfartøj). Disse droner kan dykke ned til 100 meters dybde og levere live-optagelser direkte til din telefon eller tablet.

En ROV kan bruges til mange ting. Den er velegnet til dem, der ønsker at inspicere deres båds skrog, en havn, en mole eller fiskebestanden i vandet. Den kan bruges til undervandsarkæologi eller forskning, eller bare fordi det er sjovt at dykke med en drone og filme og tage billeder under vandet! Dronerne har adskilligt tilbehør, som du kan tilføje for at gøre det nemt at tage den med dig på din næste rejse.

Dronerne filmer enten i fuld HD eller 4K med rige detaljer. De har indbygget LED-lys til at hjælpe dig med at navigere i vandet, og de kan gemme stillbilleder og video på det indbyggede hukommelseskort.

Køb din næste undervandsdrone hos os i dag.

Chasing Dory - under overfladen for alle

Kompakt og let undervandsdrone fra Chasing der passer til alle. Prisen og brugervenligheden gør det til et spændende og kreativt produkt, som du kan tage med dig til vandet denne sommer. Med en vægt på lidt over et kilo og en batterilevetid på næsten en time pr. opladning er den nem at bruge, når og hvor det passer dig.

Du styrer din Dory med din smartphone, hvilket giver dig fuld kontrol. Full HD-videokvalitet og en objektiv med f/1.6 lysstyrke samt indbygget LED-belysning giver en fantastisk billedkvalitet! Den maksimale dybde er 15 meter.

Chasing Gladius Mini - under overfladen i 4K-video

Gladius Mini giver dig 4K-videokvalitet gennem et rigtigt godt objektiv. Gladius Mini har fem motorer og to timers brugstid pr. opladning - på trods af en vægt på kun 2,5 kg. Dronen kan vinkles 45 grader op eller ned i vandet for at filme, og du styrer den via den medfølgende controller. To lyse LED-lamper lyser op under dårlige lysforhold. Perfekt til at have med i havnen for at lede efter tabte nøgler og ure eller til at inspicere en båd efter en grundstødning. Den maksimale dybde er 100 meter.

Chasing M2 – enterprise-drone med lang drivline

Til dig der skal bruge droner under vandet som arbejdsredskab, er Chasing M2 et produkt, der er værd at kigge nærmere på. Materialerne og tilbehøret i dronen er af højeste kvalitet - tilpasset til daglig brug og svære forhold. Kameraet optager i 4K-kvalitet og har indbygget elektronisk billedstabilisering for at levere den bedst mulige professionelle videokvalitet. Sensoren er på 12 megapixel, og objektivet har en lysstyrke på f/1.8 med en synsvinkel på 152 grader.

Chasing M2 styres af otte motorer og kan bevæge sig frit op og ned, sidelæns, fremad og bagud, dreje til venstre og højre, vippe og og ned 90 grader og rulle 360 grader - total kontrol i enhver retning. M2 er let at manøvrere og håndtere som enkeltpilot - du er klar til at dykke på mindre end tre minutter. Batteriet på 97 Wh giver over to timers brug, og hvis du har brug for mere strøm, fås et større batteri på 200 Wh. Du kan også få andet tilbehør som f.eks. en robotarm og en projektør.

Dronen kan bevæge sig med 1,5 meter pr. sekund, tåle vandtemperaturer mellem -10 til +45 grader og en dybde på 100 meter. Du kan livestream billedfeedet, dele på sociale medier og få billedet ud på en større skærm via HDMI-udgangen på kontrollen. Fås med 100 og 200 meter kabel.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.