Endelig Vinterferie

banner-sportlovskampanj.jpg

Vinterferien er for mange en aktiv pause fra hverdagen sammen med nære og kære, eller måske bare tid til at nå det du ikke har fået nået under efterår og jul. En del vælger at tage på ski- eller solferie mens andre holder ferien på hjemmebane. Hos os på Scandinavian Photo finder du en række produkter der kan berige din vinterferie, både indendøre, udendøre, hjemme eller på rejse. På denne side har vi samlet tips, tricks og inspiration til at give dig en kreativ og måske actionfyldt vinterferie. Læs, bliv inspireret og find passende produkter til indendørs- og udendørsaktiviteter.


Få ut mer av dina bilder med vår fotoservice!

Alldeles för många låter alla sina bilder ligga och damma på en hårddisk eller på datorn. Här ger vi dig tips på hur du får ut mer av dina bilder genom att exempelvis skapa en fotobok eller väggkalender. 

Läs mer...

Actionfyldt med actionkamera og droner

Når vinterferie kommer på tale, er der mange der forbinder det med sne og vintersport. Ski, snowboard eller hvorfor ikke en sjov dag i kælkebakken? Andre tænker vandring, cykling eller en tur i skoven. For at forevige dine aktiviteter kan du f.eks. filme dem med et actionkamera eller en drone. Her finder du flere modeller og en række tilbehør der passer til forskellige aktiviteter.

Glem ikke at købe

Læs mere og få endnu flere tips til hvad du kan finde på i vinterferien


Har du behov for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller via telefon 50 80 77 70.

Held og lykke.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.