Acer ConceptD – design i fokus

Acer ConceptD er et koncept, der er udviklet til dem, der arbejder med design og content i fokus. Det er højtydende, farvepræcise produkter, der giver dig mulighed for at udnytte dit fulde potentiale. Produkterne fås i lyse nuancer med en unik smudsafvisende belægning, der beskytter mod pletter og samtidig giver computeren en blød overflade, der er nem at rengøre.

Her finder du både bærbare og stationære computere fra ConceptD-serien.

5 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.