Supermåne og blodmåne - 5 tips til fotografering af månen

Månens forskellige faser er fantastiske at se og populære at fotografere, men endnu mere imponerende er supermåne og blodmåne. Her har vi samlet vores bedste tips til systemkameraer, objektiver og kameraindstillinger, der egner sig til månefotografering, så du kan skabe magiske billeder.

Læs mere

25
apr

Välj rätt filter till din nästa bild!

I denne video gennemgår Mikael de tre forskellige typer filtre: UV-filter (ultraviolet), ND-filter (neutral density) og polariseringsfiltre. Han forklarer, hvordan og hvornår de skal bruges, hvad de forskellige varianter er gode til, og giver nogle gode råd til dit næste filterkøb.

Læs mere

8
jun

Find den rigtige kamerataske til dine behov

Hvis du skal købe en kamerataske, er det første, du skal spørge dig selv: Hvad er mine behov? Vil du have en kamerataske, hvor du kun skal have plads til udstyr, eller vil du også have plads til termokande, jakke, computer og meget mere? Du vil sandsynligvis have en taske, der er baseret på dine præferencer. Det vil sige, uanset om du skal ud at rejse, tage den med på en vandretur eller tage den med til et bryllup. Vi har fundet nogle kameratasker, som vi tror kan være velegnede til alle dine behov.

Læs mere

14
apr

Flyv med DJI Mavic Mini og Kevin Hernborg

Kevin Hernborg er 18 år gammel og selvlært fotograf og videoskaber. Med base i Norrland i Sverige bruger han det meste af sin fritid på at skabe film og fotografering. Derudover driver han en Youtube-kanal hvor han spreder viden og underviser i at fotografere, filme og vlogge. DJI Mavic Mini er Kevins seneste køb - bliv inspireret og se hans første indtryk om dette flyvende kamera!

Læs mere

13
mar

Top fem SP-favoritter:

Vi hos Scandinavian Photo elsker alle vores produkter, men der er nogle, som vi holder lidt ekstra meget af. Alt fra objektiver til kameratasker og gimbals. Her fortæller vi mere om vores top 5 SP-favoritter.

Læs mere

9
mar

Skab stemningsfulde blogbilleder

Elin Kero er fotograf, retoucher og driver en af Sveriges største fotoblogs på nevnarien.se. Karakteristisk for Elin er de lyse, behagelige billeder med en masse følelse. Elin deler ofte sin viden på bloggen, og i dette indlæg fortæller hun bl.a. om hvordan hun bruger linjer til at skabe harmoni i sine billeder. Derudover afslører hun sine to grundlæggende regler for, hvordan man komponerer sine billeder - og du vil ikke kunne lade være med at bruge dem.

Læs mere

6
mar

Billedredigering i mobilen

I dag bruger mange mobilen som et alternativ til den bærbare eller stationære computer. Billedredigering er en opgave som man vælger at håndtere i mobiltelefonen på grund af dens enkelhed. At være i stand til at redigere billeder på mobilen er et nyt fænomen, der gør fotografens billedbehandling både fleksibel og hurtig. At være i stand til spontant at redigere et billede "i farten", uanset hvor i verden du er, eller hvilket tidspunkt på dagen det er, bliver mere og mere relevant i dagens teknologifokuserede samfund.

Læs mere

21
jan

Studieflash – At tænke på inden køb

Når du vælger studieflash er det vigtigt at produktet er pålideligt og stabilt i sin ydeevne. I denne artikel får du gode råd til valg af den rette flash til dit behov.

Læs mere

9
okt

5 tips for bedre livestreaming

Richard Sandberg har været ansat som sælger af videoudstyr på Scandinavian Photo i flere år. Hans kunder er i dag både større internationale broadcasters som SVT, Sveriges Radio og TV4 samt mindre virksomheder der har brug for vejledning. Richard har igennem årene fulgt den tekniske udvikling for optagelse og udsendelse tæt og fået stor erfaring på området, noget som værdsættes meget af vores kunder. Kunderne kan have behov for alt fra et komplet tv-studie til web-TV-produktion til en mikrofon der skal bruges sammen med en smartphone. Richard giver her sine 5 bedste tips for at skabe den bedste web-broadcast som muligt.

Læs mere

25
sep

4 gode råd til bedre video med mobilen

Der skabes mere og mere material ved hjælp af vores mobiltelefoner, og for dig der vil lave hurtige klip til sociale medier eller bevare minder fra ferierejsen, er der en masse muligheder for at gøre det med netop mobilen. Du kan dog gøre meget mere med din telefon: Du kan skabe professionelle resultater med nogle enkelte hjælpemidler der ikke fylder meget i bagagen. Her har vi samlet fire tips til dig, der vil lave bedre video med mobilen.

Læs mere

10
sep

At tænke på ved køb af tegneplade

Hvad er vigtigt at tænke på for at vælge ret tegneplade? Hvilken størrelse passer til din skærm og fungerer den med mine programmer? En tegneplade kan gøre det meget lettere at arbejde, hvis du arbejder med billedbehandling, tegning, manga eller er designer. Vi svarer på dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den rette tegneplade, så du kan komme igang med dit kreative skabende.

Læs mere

12
jun

At fotografere makro og närbilleder, hvad du skal bruge

Hvad skal du bruge når du fotograferer makro og nærbilleder; mellemring, nærlinsesæt, snap-on-linse eller et rigtig makroobjektiv?

Læs mere
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling