Flyv med DJI Mavic Mini og Kevin Hernborg

Kevin Hernborg er 18 år gammel og selvlært fotograf og videoskaber. Med base i Norrland i Sverige bruger han det meste af sin fritid på at skabe film og fotografering. Derudover driver han en Youtube-kanal hvor han spreder viden og underviser i at fotografere, filme og vlogge. DJI Mavic Mini er Kevins seneste køb - bliv inspireret og se hans første indtryk om dette flyvende kamera!

Hvem er Kevin Hernborg?

Kevin elsker sin hobby. I 2009 tog han sit første foto og vidste ikke, at hans mor skulle købe et helt nyt kamera til ham fem år senere. Selv i dag er dette kamera med Kevin, når han er ude at fotografere. Dette kamera var det, der fik Kevin til at begynde at fokusere mere på fotografering. Hans drøm, mål og vision er, at fotografering vil være hans arbejde i fremtiden.

Kevin synes at der er så mange muligheder i livet og i verdenen som han gerne vil drage fordel af og endda fotografere. Foto er noget, der giver Kevin inspiration, og han ønsker at formidle følelser til andre mennesker. Hans fotointeresse får ham for eksempel til at stå tidligt om morgenen for at fange den gyldne time. Han er drevet af naturens kraft og hvad den giver til hans kreative sind. "En af de bedste følelser jeg kender, er at høre lyden af kameraspejlet, når jeg tænder for mit kamera og fotograferer skyder" - fortæller Kevin.

Kevins nye investering – DJI Mavic Mini 

Da DJI Mavic Mini blev lanceret efteråret 2019, blev Kevin opmærksom på dette ultralette flyvende kamera, hvilkens vægt kan sammenlignes med vægten af en pose chips. Dronen bruger Kevin mest når han filmer, men også når han vlogger. Da DJI Mavic Mini først blev lanceret, blev Kevin måløs. Han havde aldrig set noget så lille og let, der kan skabe materiale af så høj kvalitet.

Efter den første tur med dronen blev Kevin igen overrasket, da han hentede videoerne ind i redigeringsprogrammet. De billeder, der blev taget, var og er utroligt skarpe og smukke. Dronen optager normalt i 2,7 K, men han har også forsøgt at skyde nogle med 1080p ved 60 fps, billedet holdt stadig samme kvalitet på trods af den højere belastning.

3 hurtigere tips fra Kevin

    1. Hvis du nogensinde taber dronen af syne, mens du flyver, kan du bruge knappen "Return to home" - hilser Kevin. Du kan derefter være sikker på, at din drone vender tilbage til det sted, hvor du begyndte at flyve.

    2. Det andet tip er at bruge de tilgængelige manuelle indstillinger for at undgå overeksponering af din oprettelse. Derefter justerer dronen ikke automatisk andre indstillinger, som du ikke ønsker at bruge.

    3. Flyv forsigtigt og følg reglerne.

Se Kevins arbejde her under og vil du se endnu mere, så findes hans produktioner på Youtube!

Se Kevins produktioner med DJI Mavic Mini:


Judith Kirkhoff

Del

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.