Canon Week

I denne uge har vi fantastiske tilbud på Canon-produkter hos SP. Få mere at vide om Canons forskellige systemkameraer, videokameraer og RF-objektiver, og gør et godt køb - blandt andet op til 700 kroner rabat på Canon RF-objektiver ved køb af EOS R10.

Kampagnen gælder til og med den 22. september 2022.

Velkommen til et webinar om Canon EOS R5 C

I dette live-webinar vil Sami og Joonas fra Northern Action fortælle om, hvordan Canon EOS R5 C har ændret deres måde at arbejde og skabe video på. De vil fremhæve kameraets bedste funktioner, give dig deres bedste tips og tricks og lære dig mere om fordelene ved et hybridkamera.                                                                                                                                   
Tid: Lørdag den 17. september, kl. 13:00
Sted: Digitalt via Zoom
Sprog: Engelsk

EOS R5 C - kraftfuldt hybridkamera med 8K-filmoptagelse i høj kvalitet

Canon EOS R5 C er et kraftfuldt hybridkamera, der kombinerer de professionelle filmfunktioner fra Cinema EOS-serien med fordelene ved EOS R-systemet. Takket være en CMOS-sensor med høj opløsning i fuldformat, en DIGIC X-processor og RF-fatning er det muligt at optage 8K-filmoptagelser af høj kvalitet og optage stillbilleder på 45 megapixel. Alt sammen i et enkelt kamerahus.

EOS C70 - Canons første 4K biografkamera med RF-fatning

Canon C70 er et kompakt, fleksibelt filmkamera og er det første kamera fra Canon, der er udstyret med den nye RF-fatning. Med monteringen kan du bruge objektiver i RF-serien, der har hurtigere kommunikation mellem kamera og objektiv. Det kompakte design og den enkle brugergrænseflade gør C70 perfekt til bl.a. indholdsskabere, tv-produktioner, dokumentarfilmproducenter og live-events.

Spar op til 1480 kroner

Lige nu kan du spare 1480 kr. ved køb af C70 og XXXXkr. ved køb af R5 C.

EOS M50 Mark II - kompakt, smidig og fyldt med kreative funktioner

Med Canon EOS M50 Mark II kan du gå videre end din smartphone og skabe dit bedste indhold nogensinde - fra vlogs og livestreaming til selfies og fotos. Trods sin kompakte størrelse er den fyldt med al den kraft og smarte teknologi, du har brug for til at skabe virkelig godt indhold.

Spar 1000,-

Lige nu kan du spare 1000 kr. ved køb af EOS M50 Mark II sort + EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

EOS 5D Mark IV - full-frame kamera med professionel ydeevne og høj billedkvalitet

Canon EOS 5D Mark IV er et kraftfuldt spejlløst kamera, der er et fremragende valg til stillbilleder og også et meget effektivt 4K-videokamera. Dette alsidige kamera har en nyudviklet 30,4 MP full-frame CMOS-sensor med fuldformat samt DIGIC 6+ billedprocessor, der afbalancerer fine detaljer og opløsning med ydeevne og følsomhed i svagt lys.

EOS 6D Mark II - alsidigt full-frame kamera med vippeskærm

Canon EOS 6D Mark II er et meget alsidigt systemkamera til både entusiaster og professionelle fotografer, der kræver høj billedkvalitet og fleksibilitet. Med en fuldformat-sensor, der giver et højt dynamisk område og mulighed for en virkelig kort dybdeskarphed, er det ideelt til både landskabs- og portrætfotografering.

Spar op til 4.500 kroner

Lige nu kan du spare 4.500 kr. ved køb af EOS 5D Mark IV og 2.600 kr. ved køb af EOS 6D Mark II.

EOS R3 - designet til at overgå alle forventninger

Siden lanceringen har Canon EOS R3 taget markedet med storm med en nyudviklet 24,1 megapixel stacked CMOS-sensor, kontinuerlig optagelse med op til 30 billeder i sekundet og autofokus, som du kan styre med øjet direkte i søgeren.

Batterier er inkluderet i prisen.

Lige nu får du to ekstra batterier (LP-E19) med ved køb af EOS R3. Batterierne føjes automatisk til din indkøbskurv.

EOS RP - kompaktkamera med vippeskærm

Canon EOS RP er den letteste og mindste model i R-systemet. Sensoren er udstyret med Dual Pixel Autofokus, der hjælper dig med at opnå hurtig og præcis fokusering. Du kan også optage video med digital billedstabilisering og 4K/25p-opløsning. EOS RP er udstyret med den samme DIGIC 8-processor som i EOS R, og du kan tage op til 5 billeder i sekundet ved sekventiel optagelse.

Spar 1.460 kroner

Lige nu kan du spare 1460 kr. når du køber EOS RP-kamerahuset.

Rabat ved køb sammen med udvalgte linser

Lige nu kan du også få op til 700 kr. rabat på udvalgte RF-objektiver, når du køber EOS RP (kun kamerahus). Du kan finde de objektiver, der er omfattet af kampagnen, længere nede på denne side. Rabatten fratrækkes direkte i kassen, når begge produkter er til stede.

EOS R10 - kompakt allround-kamera med højtydende autofokus

Canon EOS R10 er sammen med EOS R7 det første kamera i R-systemet med en APS-C-sensor. Det er designet til dem, der tidligere har fotograferet med et grundlæggende spejlreflekskamera, en mobiltelefon eller et kompaktkamera, og som nu føler sig klar til at træde ind i verdenen af systemkameraer. Med sit kompakte design og højtydende autofokus er det perfekt til fotoentusiaster og indholdsskabere.

Rabat ved køb med udvalgte linser

Lige nu får du op til 1.000 kr. rabat på udvalgte RF-objektiver, når du køber EOS R10 (kamerahus eller kit). Du kan finde de objektiver, der er omfattet af kampagnen, længere nede på denne side. Rabatten fratrækkes direkte i kassen, når begge produkter er til stede.

Canon EOS RF-optik - optimeret ydeevne for utrolige resultater

Canon RF-objektiver er af højere kvalitet og hastighed og har en ydeevne, der er optimeret til EOS R-systemet. Objektivfatningen, der er specielt designet til spejlløse kameraer med fuldformat, muliggør et nyt optisk design, hvor objektivelementerne kan placeres tættere på sensoren, hvilket reducerer de optiske aberrationer og øger billedkvaliteten. Det er hurtige, lysstærke objektiver med unikke funktioner, der giver dig nye muligheder for at optage og filme med utrolige resultater.

Komplette streamingpakker med PTZ-kameraer

Her finder du færdige pakker med alt, hvad du har brug for til streamingproduktioner med Canon PTZ-kameraer. Pakkerne er designet til at streame videokonferencer, foredrag og feltproduktioner. Ved at bruge flere kameraer optages dine optagelser fra flere vinkler, hvilket skaber en levende produktion, der fanger seerens interesse.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling