Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Fuji X Vinter Cashback

Få op til 3000 kroner tilbage

Lige nu får du op til 3000 kroner tilbage når du registrerer dit køb af et af nedenstående produkter i Fuji X-serien på Fujifilms webside.

Fuji X er Fujifilms spejlløse system der er kendt for smukke kameraer i kompakt størrelse, med en fantastisk ydeevne som passer alle fra nybegyndere til professionelle fotografer. Find produktet der passer dig bedst herunder.

Kampagnen gælder fra 15-10-2019 til 15-01-2020.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, forsinkede leverancer og udsolgte varer.

52 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Objektivfatning
Videofunktioner
Bufferstørrelse RAW
Mikrofonindgang
Farve
Autofokustype
Billedsensorstørrelse
Opløsning
Mekanisk billedstabilisering

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.