Master of Elements

1200x400-lacie-master-of-elements-2022.jpg

Robust lagring til kreative professionelle

LaCie Rugged er en serie af lagerenheder, der er designet til at modstå støv, vand og stød. Takket være deres kompakte størrelse er de den perfekte ledsager, når du arbejder i marken. Disse alsidige lagerenheder er også kompatible med iPad, hvilket gør dem særligt velegnede til dig, der prioriterer lagerkapacitet med hurtige overførselshastigheder og vil kunne administrere dine filer på farten.

For fotograf Therese Asplund var opbevaring tidligere bare en nødvendighed, men nu har hun opdaget, hvordan den rigtige løsning hjælper hendes arbejde. På stedet bruger hun en ultrahurtig LaCie Rugged SSD, som tilbyder kryptering og hastigheder på op til 1050 MB/s.

Du kan læse mere om Therese og hendes arbejde her.

Foto: Therese Asplund

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.