Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

LaCie Master of Elements

Robust lagring for kreative professionelle

Ekstreme vejrforhold stiller krav til dit udstyr - især for kreatørerne, hvor naturen og hele verden er din arbejdsplads. LaCie Rugged er en serie harddiske designet til at klare støv, vand og stød. De har et kompakt format, hvilket gør dem til en perfekt ledsager, når du arbejder ude. Dette er alsidige enheder, der er perfekte, hvis du prioriterer lagringskapacitet med hurtige overførselshastigheder og vil administrere dine filer, når du er på farten.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.