Sigma Weeks

Sigma – højtydende optik til alle situationer

Sigma har siden starten produceret alle sine objektiver og kameraer på sin egen fabrik i Aizu, Japan, og i 2012 begyndte de at opdele deres objektiver i tre produktserier - Art, Contemporary og Sport. Dette initiativ kaldes Sigma Global Vision og har det formål at give et klart billede af objektivets egenskaber og anvendelsesområder. Hver serie har sit eget klart definerede koncept og passer til forskellige typer fotografering og fotografer.

Art-serien er designet med fokus på sofistikeret optisk ydeevne med et højt kunstnerisk udtryk. Contemporary-serien er bygget med den nyeste teknologi kombineret med høj optisk ydeevne og kompakthed. Sports-serien tilbyder objektiver med en sofistikeret optisk ydelse, der kan fange objekter i hurtig bevægelse, selv på afstand, så du som fotograf kan få nøjagtigt det billede, du ønsker.

Tag del af vores gode tilbud

I to uger får du chancen for at tage del af rigtig gode tilbud på objektiver fra Sigma hos SP. Lær mere om Sigmas forskellige objektiver og gør fantastiske køb - op til 1.100,- i rabat på Sigma-objektiver!

Kampagnen gælder til og med søndag den 13. juni 2021. Vi tager forbehold for fejl, ændringer, mangler, forsinkelser og udsolgte varer.

Lysstærke objektiver til APS-C

Fang alle sommerens oplevelser med Sigmas lysstærke, spejlløse trio: Sigma 16mm, 30mm og 56mm f/1,4 DC DN Contemporary. Tre kompakte og lette faste objektiver, perfekte til både vidvinkel, allround og portræt. Denne trio til APS-C fås til Canon EF M-mount, Sony E-mount, L-Mount og Micro Four Thirds. For at se objektiverne med alle de forskellige mounts kan du klikke her.

Spar 350 kroner

Lige nu får du 350,- i rabat, når du køber et af objektiverne. Indtast koden DCDN i kassen for at benytte tilbuddet.                                                                                                                                                                                                                                         

banner_produktsida_Sigma.jpg

Kompakte og lette DG DN-objektiver fra Sigma

Sigmas DG DN-objektiver er bygget med en kompakt og let konstruktion, der passer til de lettere spejlløse systemer og giver dig en bedre fotooplevelse. Sigma 105mm f/2,8 DG DN Macro Art giver dig mulighed for at se verden fra et nyt perspektiv og komme lidt tættere på naturen. Sigma 85mm f/1,4 DG DN Art er det perfekte objektiv til portrætter med fantastisk bokeh. Sigma 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary forstærker din fotografiske vision med sin optiske ydeevne i et kompakt telezoomobjektiv.

Spar 700 kroner

Lige nu får du 700,- rabat på disse tre DG DN-objektiver fra Sigma. Indtast koden DGDN i kassen for benytte tilbuddet.

The Big Three – objektiver til enhver lejlighed

Sigmas The Big Three er den perfekte trio af lysstærke og skarpe f/2.8 zoomobjektiver, der dækker brændvidder fra 14 mm til 200 mm. Trioen består af vidvinkelobjektivet Sigma 14-24mm f/2,8 DG HSM Art, standardobjektivet Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art og teleobjektivet Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport. The Big Three giver maksimal ydeevne under forskellige forhold, uanset om du skal ud i naturen for landskabsfotografering, forevige minder ved et bryllup eller fotografere hurtige bevægelser i forskellige sportsbegivenheder.

Spar 1.100 kroner

Lige nu får du 1.100,- rabat, når du køber et objektiv fra denne trio til Canon eller Nikon! Indtast koden BIGTHREE i kassen for at benytte tilbuddet.

banner_thebigthree_Sigma.jpg

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.