Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

SOCIAL MEDIA DAYS

De seneste år er Instagram gået fra at være et medie for hurtige øjebliksbilleder til en inspirationsplatform med smukke og velkomponerede fotografier. Med dagens avancerede mobiltelefoner, kan du skabe bevægeligt materiale og fotografere med utroligt godt resultat. Der findes desuden en mængde udstyr der kan hjælpe dig med at tage endnu flottere billeder og skabe endnu bedre film. Her har vi samlet en række produkter til dig, der vil skabe bedre materiale til sociale medier.

 

Brug kampagnekoden SOCIAL i kassen for at udnytte følgende rabat:

Tilbuddet gælder t.o.m. 23-06-2019.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, forsinkede leverancer og udsolgte varer.

59 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Korttype
Speed Class
Indbygget mikrofon
Kapacitet
Læsehastighed
Wifi
Bus Speed
Garanti
Indbygget ND-filter

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.