Sony Summer Cashback

I løbet af sommeren kan du få op til 3.000,- tilbage på udvalgte produkter fra Sony. For at deltage i kampagnen skal du registrere dit køb på Sonys webside. Her finder du også alle betingelser for cashback. Anmodninger om cashback kan registreres tidligst 30 dage efter købet er foretaget, og betaling vil ske inden for 28 dage efter, at cashback er godkendt. Kampagnen er gyldig t.o.m. 31/7.

Vi tager højde for fejl, ændringer, forsinkelser og udsolgte varer.

53 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Objektivfatning
Passer til (sensorstørrelse)
Fast/Zoom
Brennvidde zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Objektivtype
Autofokus
Billedstabilisering

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.