Sony A7R V Lanceringskampagne

I forbindelse med lanceringen af Sony A7R V kan du spare op til 11.250 kr., når du forudbestiller kameraet sammen med udvalgte objektiver. Du får en rabat på 2.250 kr. pr. objektiv, op til i alt fem objektiver, dog ikke flere af samme model. Hvis du vil benytte dig af rabatten, skal du lægge nedenstående kamera i indkøbskurven sammen med et eller flere af de udvalgte objektiver. Rabatten vil blive fratrukket direkte i kassen, når alle produkter er til stede. Kampagnen gælder til og med 30/11 - 2022.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, leveringsforsinklelser og udsolgte varer.

6 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Objektivfatning
Passer til (sensorstørrelse)
Fast/Zoom
Objektivfatning
Brennvidde zoom
Brennvidde fast
Billedsensorstørrelse
Største blænde f/
Objektivtype
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.