Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Sony ProVideo Cashback

Cashback på Sony videokameraer

For at få penge tilbage på dine varer, skal du registrere dit køb hos Sony. Log ind eller opret en konto på websiden, upload dit serienummer og købsbevis og få penge tilbage.

Cashback-beløbet varierer pr produkt - du kan se beløbet direkte på produktet eller ved at besøge Sonys webside for mere information og kampagnevilkår.

Sony ProVideo Cashback gælder mellem 18/10 2019 og 31/01 2020. Sidste dag for registrering er 29/02 2020.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, forsinkede leverancer og udsolgte varer.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.