Sony Winter Cashback

Henover hele efteråret og vinteren kan du få op til 3000 kr. tilbage på udvalgte Sony-produkter. For at udnytte kampagnen skal du registrere dit køb på Sonys hjemmeside. Her kan du også finde de fuldstændige vilkår og betingelser for cashback. Cashback kan tidligst kræves 30 dage efter, at købet er foretaget, og udbetalingen vil blive foretaget inden for 28 dage efter, at cashbacken er blevet godkendt.

Kampagnen gælder indtil den 15. januar 2022.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, leveringsforsinklelser og udsolgte varer.

53 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.