Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

LaCie

LaCie, Seagates premiummærke, producerer førsteklasses lagringsløsninger til fotografer, videografer, lydfolk og andre med store lagringsbehov. Med førende teknologi, ydeevne, kvalitet og kundesupport hjælper LaCie dig med at realisere din kreative vision.

Siden 1992 har Lacie samarbejdet med visionære designere for at skabe banebrydende produkter. Fra Ziba Design til Porsche Design, såvel som Karim Rashid, Ora-Iti og Philippe Starck, verdens mest fremtrædende designere har sat deres mærke på LaCies produkter. Kvaliteten hos disse designere sikrer, at du ikke bare får en måde at gemme dine filer på - du køber et produkt, hvor design og teknologi flettes sammen for at resultere i brugervenlig og pålidelig løsning. I de sidste 15 år har LaCie også haft et nært samarbejde med den skotske designer Neil Poulton, der designer alle deres professionelle produkter, herunder deres prisbelønnede Rugged ™, d2, 2big, 5big og 8big Rack storage løsninger.

Hos os kan du købe Rugged, Porsche Design, Portable SSD, Mobile Drive, Copilot, d2, 2big, 5big, 6big og 12big med USB-C, USB-A, USB-3.0, USB-3.1, Thunderbolt, och RAID fra LaCie.

42 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Kapacitet
SSD
Interface
Strømforsyning
Længde
Garanti
Bredde
Højde

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.