LaCie

LaCie, Seagates premiummærke, producerer førsteklasses lagringsløsninger til fotografer, videografer, lydfolk og andre med store lagringsbehov. Med førende teknologi, ydeevne, kvalitet og kundesupport hjælper LaCie dig med at realisere din kreative vision.

Siden 1992 har Lacie samarbejdet med visionære designere for at skabe banebrydende produkter. Fra Ziba Design til Porsche Design, såvel som Karim Rashid, Ora-Iti og Philippe Starck, verdens mest fremtrædende designere har sat deres mærke på LaCies produkter. Kvaliteten hos disse designere sikrer, at du ikke bare får en måde at gemme dine filer på - du køber et produkt, hvor design og teknologi flettes sammen for at resultere i brugervenlig og pålidelig løsning. I de sidste 15 år har LaCie også haft et nært samarbejde med den skotske designer Neil Poulton, der designer alle deres professionelle produkter, herunder deres prisbelønnede Rugged ™, d2, 2big, 5big og 8big Rack storage løsninger.

Hos os kan du købe Rugged, Porsche Design, Portable SSD, Mobile Drive, Copilot, d2, 2big, 5big, 6big og 12big med USB-C, USB-A, USB-3.0, USB-3.1, Thunderbolt, och RAID fra LaCie.

36 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Hukommelsesstørrelse
Interface
SSD
Strømforsyning
Højde
Bredde
Garanti
Længde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.