LaCie

LaCie, Seagates premiummærke, producerer førsteklasses lagringsløsninger til fotografer, videografer, lydfolk og andre med store lagringsbehov. Med førende teknologi, ydeevne, kvalitet og kundesupport hjælper LaCie dig med at realisere din kreative vision.

Siden 1992 har Lacie samarbejdet med visionære designere for at skabe banebrydende produkter. Fra Ziba Design til Porsche Design, såvel som Karim Rashid, Ora-Iti og Philippe Starck, verdens mest fremtrædende designere har sat deres mærke på LaCies produkter. Kvaliteten hos disse designere sikrer, at du ikke bare får en måde at gemme dine filer på - du køber et produkt, hvor design og teknologi flettes sammen for at resultere i brugervenlig og pålidelig løsning. I de sidste 15 år har LaCie også haft et nært samarbejde med den skotske designer Neil Poulton, der designer alle deres professionelle produkter, herunder deres prisbelønnede Rugged ™, d2, 2big, 5big og 8big Rack storage løsninger.

Hos os kan du købe Rugged, Porsche Design, Portable SSD, Mobile Drive, Copilot, d2, 2big, 5big, 6big og 12big med USB-C, USB-A, USB-3.0, USB-3.1, Thunderbolt, och RAID fra LaCie.

38 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Interface
Hukommelsesstørrelse
SSD
Strømforsyning
Garanti
Længde
Højde
Bredde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling