Laowa

Laowa, tidligere Venus Optics, er en relativ ny kinesisk producent af objektiver med manuel fokus. I øjeblikket fokuserer man på en række manuelle fokus specialobjektiver til den kræsne fotograf. Det nuværende line-up omfatter 60mm f2.8, 2:1 Ultra Macro objektiv, 15mm f/4 1:1 bred makro objektiv (med shift funktionalitet) og det nye 105F2 (T3.2) Smooth Trans Focus (STF) objektiv.

Hos os kan du købe objektiver fra Laowa til både APS-C, fuldformat og Micro 4/3 som passar til Sony, Panasonic, Olympus, Nikon, Canon, FUJI X og DJI.

29 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Objektivfatning
Passer til (sensorstørrelse)
Fast/Zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Objektivtype
Autofokus
Billedstabilisering
Objektivegenskaber
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.