Laowa

Laowa, tidligere Venus Optics, er en relativ ny kinesisk producent af objektiver med manuel fokus. I øjeblikket fokuserer man på en række manuelle fokus specialobjektiver til den kræsne fotograf. Det nuværende line-up omfatter 60mm f2.8, 2:1 Ultra Macro objektiv, 15mm f/4 1:1 bred makro objektiv (med shift funktionalitet) og det nye 105F2 (T3.2) Smooth Trans Focus (STF) objektiv.

Hos os kan du købe objektiver fra Laowa til både APS-C, fuldformat og Micro 4/3 som passar til Sony, Panasonic, Olympus, Nikon, Canon, FUJI X og DJI.

27 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Passer til (sensorstørrelse)
Objektivfatning
Fast/Zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Objektivtype
Billedstabilisering
Autofokus
Objektivegenskaber

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.