Lastolite

Lastolite fra Manfrotto producerer fotografisk belysningsudstyr til brug i studie og på location. Deres innovative produktsortiment omfatter, baggrunde, soft boxe, reflektorer, paraplyer, diffusorer, flash tilbehør og stillleben produkter.

Deres høje kvalitetskrav sikrer produkter i verdensklasse, der klarer den daglige brug af den mest krævende fotograf. 

Hos os kan du købe baggrundskit, baggrunde, flashtilbehør, lystelte, refletorer, gråkort, paraplyer, softboxe, diffusorer og tilbehør fra Lastolite.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.