Lume Cube

Lume Cube er en lille, men kraftig lampe, der passer til alle enheder (DSLR, mobiltelefoner, GoPro, droner osv.), og som gør det muligt at tage billeder og skabe indhold, der ikke var muligt før.

Hos os kan du købe LED-lamper, vandtætte lamper og tilbehør som lamper til droner, beslag til lamper samt farvefiltrer fra Lume Cube.

0 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.