Lume Cube

Lume Cube er en lille, men kraftig lampe, der passer til alle enheder (DSLR, mobiltelefoner, GoPro, droner osv.), og som gør det muligt at tage billeder og skabe indhold, der ikke var muligt før.

Hos os kan du købe LED-lamper, vandtætte lamper og tilbehør som lamper til droner, beslag til lamper samt farvefiltrer fra Lume Cube.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.