Lydkort

Et eksternt lydkort fungerer meget som et knudepunkt mellem din computer og de kilder, du vil forbinde, såsom mikrofoner og instrumenter. Vi har begge nemmere lydkort til mobil, USB lydkort til computer til professionel lydinterface. Vælg mellem mærker som Focusrit, Audinat, Mackie og Roland. Køb online eller besøg vores butik i Stockholm.

67 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.