Lyd

Hos Scandinavian Photo finder du alt hvad du behøver af lydudstyr - fra mikrofoner til mixere, lydkort og lydoptagere, hovedtelefoner og højttalere. Vi tilbyder produkter til både nybegyndere og professionelle, fra det lille hjemmestudie til store filmproduktioner. Hos os får du altid gode priser og hurtige leverancer. Køb online eller besøg os i butikken og få hjælp fra vores personale.

1286 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.