Marshall

Marshall er et klassisk brand inden for livelyd, og hvis du snakker med en guitarist, garanterer vi, at vedkommende har en mening om mærket. Marshall har i mange år leveret nogle af verdens mest kendte guitarforstærkere, og mærket forbindes oftest med rock’n’roll. I dag finder man også Marshalls logo på forbrugerelektronik. De har blandt andet lavet flere vellydende højtalere samt et hav af gode høretelefoner; alle i virksomhedens klassiske design.

Hos os kan du købe hovedtelefoner, in-ear hovedtelefoner og bluetooth højttalere fra Marshall.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.