Marshall

Marshall er et klassisk brand inden for livelyd, og hvis du snakker med en guitarist, garanterer vi, at vedkommende har en mening om mærket. Marshall har i mange år leveret nogle af verdens mest kendte guitarforstærkere, og mærket forbindes oftest med rock’n’roll. I dag finder man også Marshalls logo på forbrugerelektronik. De har blandt andet lavet flere vellydende højtalere samt et hav af gode høretelefoner; alle i virksomhedens klassiske design.

Hos os kan du købe hovedtelefoner, in-ear hovedtelefoner og bluetooth højttalere fra Marshall.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.