Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Marshall Acton II BT Black
Artikelnummer: 1053245

Marshall Acton II BT Black

Kompakt bluetooth-højttaler med ikonisk Marshall-lyd

Weblager
Forventes på weblager 2022-12-13
København:
 • Stor lyd i lille indpakning
 • Bluetooth 5.0
 • Volume, AUX-indgang og EQ på toppen

Vælg farve

1.695 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Marshall Acton II BT er måske nok lille, men inde i denne kompakte højttaler gemmer sig kraftfuld Marshall-lyd. Bag det ikoniske design gemmer sig en klasse D-forstærker med dobbelte diskanthøjttalere og en bas, der giver dig en velafbalanceret og kraftfuld lydoplevelse, men som også passer ind i små rum. Med trådløs Bluetooth-tilslutning kan du nemt tilslutte din telefon, tablet eller computer og afspille dine yndlingsspillelister uden besværet med kabler.

Fordele

 • 60 W udgangseffekt
 • Klassisk design med moderne detaljer
 • Dækket med tekstureret vinyl med gulddetaljer
 • Bluetooth 5.0
 • 3,5 mm AUX-indgang
 • Lydstyrkekontrol, bas- og diskantknapper
 • Kun 26 cm bred

Marshall Acton II BT bluetooth-højttaler

Kraftig lyd i en kompakt størrelse

Marshall-højttalere findes på scener over hele verden og er valgt af mange berømte kunstnere. Med Acton II kan du få denne legendariske lyd ind i dit hjem. For på trods af dens lille størrelse på mindre end 30 centimeter er der stor lyd med 60 watt udgangseffekt, der fylder rummet med lethed. 2 x 15 watt-drivere og et 4 tommer 30 watt baselement leverer en velafbalanceret, kraftfuld lydoplevelse, men passer stadig ind i de mindste rum. Højttaleren er strømforsynet, så du behøver ikke at bekymre dig om at oplade batterier for at lytte.

Det er nemt at genkende Marshall-produkter med deres karakteristiske og velkendte design. Acton II BT er ingen undtagelse, da du får en 4c3ad610181212b949282bad56f12f12fdb1a men robust højttaler beklædt med tekstureret vinyl og deres ikoniske logo på den tekstilbeklædte front. Det gør det nemt at placere det i ethvert rum. Du kan vælge mellem sorte eller hvide højttalere med gulddetaljer.

Bluetooth-forbindelse til to enheder

Nyd trådløs forbindelse fra din mobil med dine afspilningslister til Acton II BT. Takket være Bluetooth 5.0 med en rækkevidde på op til ti meter kan du nemt lave festmusik eller noget at slappe af til. Desuden kan du oprette forbindelse til to forskellige Bluetooth-enheder og skifte mellem dem med et enkelt tryk på en knap. Perfekt til at lade flere af dine familiemedlemmer spille deres musik eller give dine venner kontrol over dit musikvalg.

Med Marshall-mobilappen kan du styre musikken og tilpasse og justere indstillingerne efter dine ønsker.
Marshall-højttalere med Bluetooth

Fysiske knapper og forbindelser

Ud over muligheden for at justere lyden i mobilappen har højttaleren også fysiske drejeknapper på toppen. Du kan ændre lydstyrken, og juster bas og diskant efter din smag.

Marshall Acton II BT har også en 3,5 mm AUX-indgang til tilslutning af enheder via ledning.


Marshall Acton II BT bluetooth-højttaler

Leveres med

 • Marshall Acton II BT
 • Strømkabel
 • Quickstartsvejledning
 • Sikkerhedsoplysninger
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.