MindShift Gear

MindShift Gear består af en gruppe professionelle fotografer og produktdesignere med grundlæggeren Daniel Beltrá i spidsen, der også var med til at skabe Think Tank. Produkterne tager udgangspunkt i bevarelse og beskyttelse af naturens ressourcer, og med deres slogan "Engage with Nature" opfordrer de folk til ikke kun at engagere sig i udendørs aktiviteter, men også at skabe en samtale om naturen og deres forhold til miljøet.

Hos os kan du købe kameratasker, kamerarygsække, rulletasker, holdere til memorykort og tilbehør fra Mindshift Gear.

10 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Størrelse
Computerlomme
Indermål højde
Andre funktioner
Farve
Indermål bredde
Indermål dybde
Ydermål højde
Lukningstype
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.