Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S
Artikelnummer: 1057920

Nikon Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S

Professionelt superteleobjektiv med indbygget telekonverter

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
 • Indbygget telekonverter - 1,4x
 • Utrolig hurtig og præcis autofokus
 • Indbygget vibrationsreduktion - op til 5,5 trin
134.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S er et professionelt supertelefotoobjektiv med indbygget telekonverter og AF-ydelse på højeste niveau. Takket være optikkens høje ydeevne er billedkvaliteten altid fremragende, uanset om du fotograferer ved 600 mm eller 840 mm med den indbyggede 1,4×-telekonverter aktiveret. Uanset om det drejer sig om hurtig motorsport eller det uforudsigelige liv i naturen, kan fotografer, der arbejder i krævende situationer, altid høste fordelene ved dette supertelefotoobjektiv ved hver eneste optagelse.

Fordele

 • Indbygget telekonverter - 1,4x
 • Utrolig fin bokeh med de 9 blændeblændeblade
 • Utrolig hurtig og præcis autofokus
 • Indbygget vibrationsreduktion - op til 5,5 trin med Nikons spejlløse systemkameraer med synkroniseret VR-understøttelse
 • Fn-knap, der kan tilpasses
 • Vejrbestandig - kan bruges i alle miljøer
 • Vejer kun 3260 gram

Avanceret konstruktion

Silky Swift-fokuseringssystemet leverer virkelig hurtig og utrolig støjsvag autofokus med præcis motividentifikation og -sporing. Og Nikons brancheførende Meso-amorphous antirefleksbelægning forhindrer spøgelseffekter og objektivflimmer, selv når du optager scener med flere direkte lyskilder i billedet. Den kraftige indbyggede vibrationsreduktion giver op til 5,5 trin af kompensation for stabile billeder uanset situationen, mens de brugerdefinerbare kontroller giver enestående alsidighed.

Indbygget telekonverter

Fotografer der har brug for længere rækkevidde, kan aktivere den indbyggede 1,4 x telekonverter med det samme uden at skulle ændre deres optageposition eller fjerne øjnene fra søgeren. Du kan få endnu større rækkevidde ved at kombinere NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S med Z-seriens 1,4x og 2,0x telekonvertere.

Perfekt afbalanceret

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S er perfekt afbalanceret, når du fotograferer med eller uden stativ, med tyngdepunktet midt på stativfoden. Det gør den stabil at bruge og betyder mindre belastning for din kropsholdning.

Bygget til at holde

Hårde miljøer bliver lette at håndtere takket være den omfattende vejrbeskyttelse. Gummipakninger holder støv, snavs og fugt væk fra alle bevægelige dele og objektivets montering. Det forreste linseelement er udstyret med Nikons smudsafvisende fluorbelægning, der afviser olie, fugt og pletter, så det er nemt at tørre det af. Dette supertelefotoobjektiv har også en imponerende letvægtskonstruktion. Og dimensionerne er kompakte nok til at passe i en kamerataske, der opfylder de fleste flyselskabers krav til håndbagage.

Leveres med

 • NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S
 • Linsedæksler foran og bagpå
 • Modlysblænde
 • Etui til objektiv
 • Rem LN-3
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.