Nissin

Nissin er en af Japans førende producenter af elektroniske flash-enheder. De leverer lys af høj kvalitet til fotografer og billedeskabere over hele verden. I næsten 60 år har utallige fotografer haft glæden af Nissins fremragende produkter.

Hos os kan du købe kameraflash, makroflash, trådløse speedlights og sendere til Nikon, Canon, Sony, Fuji, Olympus og Panasonic.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.